Annonce
forside

Kæmpepark giver nye muligheder for lokale foreninger

Det store område om SDU består både af tidligere landbrugsjord, fredsskov og desuden en række små søer, hvor den ene kan blive en badesø. Foto: Michael Bager

120 foreninger er blevet inviteret til at komme med idéer til aktiviteter i den nye park ved SDU og får samtidigt mulighed for at deltage i den såkaldte Active Living Festival i foråret.

Annonce

Borgerne er blevet inddraget. Studerende fra Syddansk Universitet og University College Lillebælt er kommet med idéer. Og nu er det så tid til, at foreningerne får mulighed for at komme til orde og byde ind med deres forslag til, hvad de kan bruge et 80 hektar stort område ved SDU til.

120 foreninger er blevet inviteret til informationsmøde den 27. november, hvor de både vil kunne høre mere om selve parken og den Active Living Festival, der finder sted i midten af maj.

- Vi har primært inviteret foreninger i og omkring Odense. Alle dem, som vi kunne forestille os kunne bruge parken. Det gælder for naturforeninger, idrætsforeninger og andre, der har noget med udeaktiviteter at gøre, men parken vil jo potentielt også kunne bruges af mange andre, siger Jens Troelsen, professor og tovholder for projektet.

Til festivalen er det netop meningen, at foreningerne får mulighed for at præsentere deres tilbud til borgerne og samtidigt får den første smagsprøve på, hvordan parken kan bruges aktivt af forskellige foreninger.

- I første omgang handler det om at få så mange som muligt med til festivalen, men på længere sigte håber vi, at der vil være foreninger, der kan se en mening i at være med til at drive forskellige aktiviteter i parken, siger Jens Troelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Faaborg-Midtfyn

Brandmænd frygter for deres liv på motorvejen: - Vi er mere trygge ved at kravle ind i et brændende hus end at stå på motorvejen

Annonce