Annonce
Nordfyn

Kæmpe succes i Søndersø: Vi gentager ungefestivalen næste år

Omkring 300 lagde vejen forbi UngeFestival i Søndersø lørdag eftermiddag og aften. Foto: Sarah Bak Jørgensen
Nordfyns første UngeFestival løb af stablen i weekenden, og selvom der ikke blev solgt alkohol på pladsen, var der alligevel fyldt med feststemte unge på dagen, hvor omkring 300 lagde vejen forbi.

Søndersø: I lørdags løb den første nordfynske UngeFestival af stablen. Endagsfestivalen er på et halvt år blevet arrangeret af Nordfyns Ungeråd og fandt sted på Søndersøs cirkusplads. Sarah Bak Jørgensen er formand for Nordfyns Ungeråd, og hun er begejstret for, hvordan festivalen forløb.

- Det er gået over al forventning. Vi forventede et sted mellem 100 og 150 mennesker, men sammenlagt lagde 300 vejen forbi UngeFestival. Folk festede og hyggede sig og nød den gode musik. Især Holmen Hustlers var en succes blandt publikum.

På festivalpladsen blev der ikke solgt drikkevarer, men de unge måtte gerne selv medbringe drikkelse. Formålet med festivalen har fra Nordfyns Ungeråd været, at unge mennesker skal blive på Nordfyn, når de vil feste i stedet for at tage turen ind til Odense.

Sagomel & Gryn. Foto: Sarah Bak Jørgensen
Annonce

En gentagelse værd

Derfor er Sarah Bak Jørgensen ikke i tvivl om, at festivalen skal gentages.

- Der har været så stor opbakning fra frivillige, forældre og lokalområdet. Derfor har det været en fornøjelse at arrangere, og der har været en god stemning blandt os arrangører. Alt i alt har det været en kæmpe succes, og derfor fortsætter vi i 2020.

Sarah Bak Jørgensen vil nu evaluere på dagen, så de nordfynske unge kan få en endnu bedre festival til næste år. UngeFestival har fået økonomisk støtte i form af 40.000 kroner fra Nordfyns Kommunes Kulturfond.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Sigtelse i sag om knivstik: Varetægtsfængslet kvinde stak mindst seks gange for at dræbe

Annonce