Annonce
forside

Kæmpe hul i asfalten på St. Byhavevej

På St. Byhavevej i den østlige del af Svendborg er vejen sunket sammen, og et hul på cirka 1x1 meter er opstået i vejbanen.

Jorden under et stykke nyanlagt asfalt på St. Byhavevej er faldet sammen. Kommunen er ved at finde frem til årsagen

Annonce

Svendborg: I begyndelsen af ugen var kommunen ude at asfaltere St. Byhavevej i Svendborg, der dermed fik en frisk, ny overflade. Et par dage senere er der et kæmpe hul i den nye asfalt, hvor jorden synes at være forsvundet under. Jan Yttesborg, leder af kommunens Trafik og Infrastruktur, forklarer, at man fik sendt en mand ud for at skærme hullet af, men at man endnu ikke ved, hvad der har forårsaget det.

- Vi har prøvet at køre noget tv-inspektion derude for at finde ud af, hvor alt den jord er blevet af. Men det har ikke været muligt at lokalisere, siger Jan Yttesborg, der fortæller, at undersøgelserne fortsætter torsdag morgen.

- For at man kan færdes derude, har vi indtil videre lagt nogle store jernplader over hullet, så det er sikkert at køre der, tilføjer han.

Det var tirsdag omkring klokken 16, at jorden forsvandt under St. Byhavevej. Men det er tilsyneladende ikke første gang, det er sket.

Det fortæller Kaj Skipper, der bor i huset ud for det store hul i vejen.

Han beretter om en lignende episode små 20 år siden.

- De nye og de gamle kloakrør var ikke blevet føjet rigtigt sammen. Så var der nogle rotter, som havde gnavet i kanterne og bygget en rede nedenunder, siger han og fortæller, at det også dengang gav et stor hul i vejen.

Kaj Skipper har givet sin viden videre til kommunen, bekræfter Jan Yttesborg, der endnu ikke kan sige, om rotter er årsagen denne gang.

På St. Byhavevej i den østlige del af Svendborg er vejen sunket sammen og et hul på cirka 1 x 1 meter er opstået i vejbanen.
På St. Byhavevej i den østlige del af Svendborg er vejen sunket sammen og et hul på cirka 1 x 1 meter er opstået i vejbanen.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

90 anmeldelser på tre døgn om for høj musik: Nu skal det stoppe og politiet vil dele bøder ud

Sydfyn

Brand i bil på Svendborgsundbroen

Danmark

Fundings analyse: Når Messerschmidt bliver forfremmet, skal du lægge mærke til disse tre ting

Annonce