Annonce
Indland

Kåring: Tre fynske overnatningssteder er blandt landets allerbedste

Millinge Gamle Skole er et af de tre overnatningssteder, der repræsenterer Fyn på Booking.com's liste over Danmarks ti bedste. Arkivfoto: Steen Heiberg

Tre fynske adresser har fundet vej til ferieudlejningshjemmesiden Booking.com's brugerbestemte liste over de 10 bedste overnatningssteder i Danmark.

Booking.com, der er verdens førende onlineformidler af hoteller, ferieboliger og andre typer overnatning, har fremlagt deres liste over de 10 bedste overnatningssteder i Danmark.

Listen baserer sig på brugeranmeldelser fra rejsende, der har boet på overnatningsstederne i løbet af 2016, og som på Booking.com's hjemmeside har tildelt karakterer inden for rengøring, komfort, beliggenhed, faciliteter, personale og samlet værdi for pengene.

Mens BalsamCo Apartment på Samsø, Langå Overnatning i Nakskov og Bache House, Billund er de tre danske overnatningssteder, der herhjemme scorer højest med karakteren 9,9 ud af 10 mulige, er hele tre af top 10-listens adresser fynske.

Det drejer sig om Taasinge Bed & Breakfast, Millinge Gamle Skole og Bruuns i Bogense, der hver især opnår karakteren 9,8.

I alt 883 overnatningssteder i Danmark er blevet hædret med Booking.com's Guest Review Award for 2016. Det rene 10-tal er ikke tildelt noget overnatningssted i Danmark, men er derimod givet til 486 overnatningssteder fordelt på 62 forskellige lande.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce