Annonce
Middelfart

Kåring: Danmarks dejligste garnbutik ligger i Middelfart

Lisbeth Blomstrøm, indehaver af Garniture, er for øjeblikket på strikkerejse i Japan. Pressefoto

Ugebladet Hendes Verden kårer Garniture Middelfart til Danmarks dejligste garnbutik 2016. Over 1400 nominerede deres favorit og mere end 5000 stemte i finalen.

Middelfart: Mere end 1.400 garnelskere har i efteråret nomineret 112 fysiske forretninger og 30 netbutikker fra hele landet, og efter at over 5000 har stemt på en af de i alt seks udvalgte finalister, er det Garniture Middelfart, der løber med titlen Danmarks dejligste garnbutik 2016 i kategorien fysisk butik.

Det skriver ugebladet Hendes Verden, der står bag kåringen.

- De har det mest fantastiske personale, de er meget sagkyndige, har meget stor strikkeerfaring og er gode til at lære fra sig ... Personalet husker en meget stor del af kunderne, så vi får meget personlig betjening.

Sådan lyder en begrundelse fra en af de kunder, der har nomineret Lisbeth Blomstrøm og Garniture Middelfart til Danmarks dejligste garnbutik 2016.

Lisbeth Blomstrøm har haft forretningen siden 2010, og for hende er det i høj grad en hjertesag. Skal hun gætte på, hvorfor Hendes Verdens læsere har peget på netop hendes butik, er det da også det, det handler om:

- Vi køber ind med hjertet og har kun ting, vi selv kan lide. Vi har et bredt sortiment, og så elsker vi kontakten med kunderne. Vi er altid parate til at hjælpe dem med råd og vejledning - og vi går hellere end gerne med dem ud på fortovet for at se, om farven også er den helt rigtige i dagslyset udenfor, siger Lisbeth Blomstrøm.

Annonce

Er i Japan

Overrækkelsen af check og gave fra Hendes Verden til Garniture Middelfart må dog vente til en god uges tid inde i november, da Lisbeth Blomstrøm lige nu er på strikkerejse i Japan med det mål at vende hjem med endnu mere inspiration ti butikkens kunder.

- Strik og hækling rammer perfekt i tidsånden, og er igen moderne blandt yngre generationer. Vi er bevidste forbrugere, der prioriterer bæredygtighed, genbrug, reparation og det at skabe selv. Desuden oplever mange at den langsommelige proces med mange gentagelser har en meditativ effekt, og i vores travle tid er det en luksus at give sig tid til fordybelse, siger Hendes Verdens håndarbejdsredaktør, Louise Gram.

Sidste års vinder af Hendes Verdens konkurrence og Danmarks dejligste garnbutik 2015 var Sommerfuglen i København.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Mette F: Østdanmark skal betale mere for et land i balance

OB

OB ophæver kontrakten med Anders K. Jacobsen: Kan frit forhandle med andre klubber

Annonce