Annonce
Odense

Kåret: Restaurant No. 61 er Odenses bedste restaurant

Martin Pilsmark tager et kig på hylden med trofæer som kan ses hos Restaurant No. 61. Snart kommer Best of Odense statuetten op på denne hylde.Foto: Hasse Frimodt

Når mine medarbejdere har det godt, så smitter det af på maden og atmosfæren hos Restaurant No. 61, siger indehaver Martin Pilsmark.

Restaurant No. 61 blev af Ugeavisen Odenses læsere kåret som Odenses bedste restaurant i Best of Odense 16. Indehaveren af restauranten der ligger i Kongensgade 61 er Martin Pilsmark.

Hvad er du mest stolt af som ejer af Restaurant No. 61?

- Det gør mig stolt at se den fede kultur, der er internt mellem medarbejderne i restauranten. Der er det, jeg vil tillade mig at kalde en form for familiekultur blandt mine medarbejdere. De har startet det, de kalder familiefredage, hvor nuværende og tidligere medarbejdere mødes og hygger med kaffe og kage.

- Det gør mig stolt at se medarbejderne er glade og hygger sig indbyrdes. Deres gode humør er med til at gøre Restaurant No. 61 til et hyggeligt sted at komme som gæst, det er der ingen tvivl om.

Hvad har været den største succes for din forretning?

- Jeg synes, det er succes, når man har skabt et sted, hvor folk kommer igen og igen og spiser i vores restaurant. Det er dejligt. Men for mig er det også succes, at jeg for eksempel har en kok, der har arbejdet for mig i fire år, som virker glad og tilfreds, hver dag han går på arbejde.

- Det fællesskab, vi har i restauranten, er med til at give os succes. Det hænger sammen, at hvis medarbejderne og jeg har god energi, så smitter det også af på maden, vi laver, og det giver tilfredse kunder. Alt skal være i balance for at få succes.

Annonce

Når mine medarbejdere har det godt, så smitter det af på maden og atmosfæren hos Restaurant No. 61Martin Pilsmark

Ved indgangen til Restaurant No. 61 hænger et klistermærke som fortæller at restauranten vandt Best of Odense 16 og dermed er Odenses bedste restaurant.

Tårnhøje forventninger

Hvad er den største udfordring for Restaurant No. 61?

- Det er faktisk en kæmpe udfordring at have succes. At vinde Ugeavisens pris som bedste restaurant er superfedt. Jeg er også glad for den pris, min Kogebog 61 Licks vandt i 2014, hvor den vandt World cookbook award 2014, og så fik restauranten 6 stjerner af en anmelder i Fyens Stiftstidende.

- Alt det er da dejligt, men det er også med til at skabe nogle tårnhøje forventninger hos nogle af de gæster, der besøger restauranten. Nogle gange kommer de med lidt for høje forventninger og ser os som en gourmetrestaurant - det er vi altså ikke, vi er super gode til at lave bistromad.

Hvordan er Odense for dig at drive restaurant i?

- Odense er den perfekte by for en restaurant som No. 61. Odenseanerne kan godt lide god mad og god vin. Men det behøver ikke være så fint. Odenseanerne kan lide at slappe af og hygge sig, og det er sådan en restaurant, No. 61 er. Vi har et enkelt koncept med god mad, der er til at forstå, og det forstår odenseanerne.

Martin Pilsmark åbner en flaske god rødvin, for hans kunder elsker god mad og god vin.Foto: Hasse Frimodt

14 dage på Caminoen

Hvad kan du bruge Best of Odense prisen til?

- Det er absolut en af de bedste priser, vi kan få. Det er jo odenseanerne, der har stemt, dem jeg skal have ind i restauranten og spise min mad. At de så ligefrem er så søde at kåre restauranten som den bedste i Odense, det er da det største skulderklap, man kan få som restauratør.

- Statuetten står for tiden derhjemme, fordi mine børn var så vilde efter at skulle se den flotte sommerfugl. Men den finder snart plads på en hylde blandt mine andre trofæer i restauranten.

Hvad ser du frem til i 2017?

- Jeg er ved at planlægge at gå Caminoen i 2017. Jeg vil bruge cirka 14 dage på den oplevelse. Det bliver 14 dage, hvor jeg går alene for mig selv og får tid til at reflektere over livet og restauranten. Jeg skal helt sikkert gå og evaluere tingene omkring restauranten. Finde ud af om vi nu også gør det så godt, som vi vil. Om der er ting, vi kan og skal have ændret, eller om det bare kører, som det skal.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

To anholdt efter slagsmål på A-Bar i Odense

Annonce