Annonce
Erhverv

Jysk fynske havne leder efter Skebys afløser: Skal være effektiv og empatisk

I januar blev det offentliggjort, at Nils Skeby stoppede som ADP-direktør. Nu leder havnen efter en ny frontmand. Arkivfoto

Jagten på en ny havnedirektør er gået i gang.

Associated Danish Ports A/S, der driver havne i Fredericia, Middelfart og Nyborg, har slået stillingen som CEO op, efter at Nils Skeby fratrådte 1. februar.

I jobopslaget søger ADP en leder til en virksomhed, som "er i gang med at transformere sin havnedrift til løsningsorienteret logistikvirksomhed". ADP står for driften af havnene i Fredericia, Nyborg og Middelfart, og samtidig er udviklingen af Taulov Dry Port i fuld gang.

Et af målene er at udvikle nye forretningsområder og "tiltrække nye kunder og godstyper", hedder det i opslaget, hvor der søges efter en "synlig leder".

ADP søger en lederprofil, der enten har erfaring fra havnedrift eller fra logistik, transport og infrastruktur. I annoncen efterspørger ADP også en "effektiv og empatisk leder", der forstår at motivere organisationen.

ADP-formand Erik Østergaard nævnte kort den ubesatte direktørpost, da ADP fredag holdt generalforsamling.

- Vi er inde i en rekrutteringsproces for at finde en afløser, og det ser rigtigt positivt ud, sagde han.

Villads Kirkegaard-Jensen har været konstitueret direktør, siden Nils Skeby stoppede.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1969: Cafeteria i Mageløs brændte - men gæsterne blev siddende

1994 Nu er der mulighed for at få en garanteret medicinfri flæskesteg på julebordet. Som den første forretning i Odense har Kvickly i Dalum fået en statsautoriseret godkendelse til at sælge ferskt økologisk grisekød. Slagtermester Søren Nielsen i Kvickly siger, at grisene med garanti aldrig har fået medicin eller mærkelige tilskudsstoffer. Vi får kødet fra den ene af to producenter i Jylland, der er statskontrollerede. Og selv bliver vi også kontrolleret i alle ender og kanter. Kødet skal håndteres for sig selv, og skal der midt på dagen skæres mere, skal værktøjet renses, hvis det i mellemtiden har været brugt til andet grisekød. Det økologiske kød koster 10 kroner mere kiloet, og Kvickly kan kun få 100 kilo om ugen. 1969 Odense Brandvæsen havde ved midnatstid besvær med at få gæsterne i cafeteriaet Go-In, Mageløs 7, til at forlade lokalet, skønt det brændte ret kraftigt i køkkenet og op gennem taget. Det måtte adskillige opfordringer til, før folk rettede sig efter brandvæsenets anvisninger. Den væsentligste grund til, at gæsterne skulle ud, var brandvæsenets kulsyretåge, der er giftig. Og kort efter, at en sådan tåge er sprøjtet ud i et rum, opstår der som følge af slukningen en kraftig røg, hvilket gæsterne ved selvsyn kunne se, da de havde forladt lokalet. Ilden opstod i nogle frituregryder og bredte sig hurtigt gennem aftræksrør til en del af tagkonstruktionen. Det skete ret betydelig skade i cafeteriaet. 1944 Der er i disse dage i København samt i Odense, Aarhus og Aalborg meget vidtgående foranstaltninger under forberedelse til indsats i det øjeblik, der eventuelt skulle opstå katastrofer af et sådant omfang, at hele bydele er i fare for at blive ødelagt af brand. Fra Statens civile Luftværn er udsendt et cirkulære til de lokale luftværnsmyndigheder, hvorefter der så hurtigt som muligt, skal træffes foranstaltninger til imødegåelse af katastrofebrand og ildstorm, et udtryk for fladebrande af en så voldsom karakter, at de kan sammenlignes med naturkatastrofer. Når Ildstorm raserer en by, opstår der en sådan ophedning af luften, at både huse og alt levende fuldstændig opsluges som i en krematorieovn.

Annonce