Annonce
Sport

Juventus-træner holder Ronaldo ude af vigtigt opgør i Serie A

Kazuhiro Nogi/Ritzau Scanpix
Cristiano Ronaldo må højst sandsynligt se Juventus' kamp mod Atalanta fra tilskuerpladserne.

Fodboldstjernen Cristiano Ronaldo er "99 procent sikker" på at misse weekendens kamp for Juventus mod Atalanta.

Det bekræfter Ronaldos træner Maurizio Sarri.

Det sker som følge af en mindre knæskade, som Juventus-spilleren har bokset med på det seneste.

Lørdag er en vigtig kamp for Juventus. Holdet skal kæmpe for at fastholde førstepladsen i Serie A, hvor det fører med bare et point ned til Inter på andenpladsen.

Omvendt vil en sejr til Atalanta, der spiller på hjemmebane lørdag, betyde, at klubben er tættere på den eftertragtede top-4, der giver billet til Champions League.

Atalanta ligger lige nu nummer fem med to point op til Cagliari, der har spillet lige så mange kampe.

Sarri mener derfor også, at det kan blive en vanskelig kamp.

- Irriterende er en underdrivelse. De spiller med intensitet og aggressivitet, men har også stor teknisk kvalitet, siger træneren.

34-årige Cristiano Ronaldo har været i vælten på det seneste, hvor han to gange er blevet skiftet ud hos Juventus.

Senest skete det efter 55 minutter, da Juventus slog AC Milan i Serie A, og ifølge Sky Sport Italia forlod Ronaldo i arrigskab stadionanlægget, inden kampen var slut.

Det blev fremstillet, som om at Ronaldo og Juventus-træner Maurizio Sarri var på kant med hinanden.

Sarri har senere meddelt, at Ronaldo havde et "mindre knæproblem", og det lader til, at det er samme skade, der forhindrer profilen i at spille lørdag.

- Vi talte sammen for et par dage siden, og nogle gange skal man lade spillerne køle ned, siger Sarri om Ronaldos reaktion efter udskiftningen.

- Vi har udviklet et træningsprogram til ham, og målet er, at han er klar til at spille igen på tirsdag mod Atlético Madrid. I kampen mod Atalanta er det 99 procent sikkert, at han ikke kommer til at spille.

Cristiano Ronaldo var søndag med til at spille Portugal til EM-slutrunden med en 2-0-sejr ude over Luxembourg.

/ritzau/AFP

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Redningskrans: Rigmand undersøger mulighed for at redde Bazar Fyn

Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1944: 25-årig kvinde har kvalt sine to drenge

1994 Politiet i Odense har beslaglagt en større mængde ulovligt knaldfyrværkeri hos en 33-årig odenseansk ungdomsskolelærer. Læreren solgte fyrværkeriet fra sin bil til sine 15-16-årige elever på en af byens knallertskoler. Læreren nåede at sælge 4500 stykker ulovligt knaldfyrværkeri, inden han blev afsløret på skolen af politiets uropatrulje efter anmeldelser. På lærerens privatbolig og i hans bil beslaglagde politiet godt 2500 stykker farligt fyrværkeri, og læreren sigtes nu for at have købt over 7000 stk. fyrværkeri, blandt andet bomber, der var på størrelse med kokosnødder. Da det beslaglagte fyrværkeri er for farligt at have liggende i kælderen på politigården, opbevares det i en civilforsvarsbunker fra krigens tid. 1969 Det hænder, at folk juleaften kommer i tanker om, at de ikke har fået sendt et julekort eller brev til tante Sofie eller bedstefar. Hvad skal man så gøre for at bøde på glemsomheden? For nogle år siden kunne man sende telegrammer hele juleaften og julenat, men det forlyder, at der nu kun modtages livsvigtige telegrammer. - Vi har ikke noget begreb i den forbindelse, der hedder livsvigtigt, siger telegrafbestyrer N.H. Møller, Odense, og det er ikke rigtigt, at der ikke modtages telegrammer juleaften. Ordningen går ud på, at telegrammer, der ikke kan siges at være vigtige, ikke bringes ud, når de indtelefoneres efter kl. 16.30 juleaften eller nytårsaften. I stedet bringes de ud næste morgen kl. 7.00. 1944 På Harnbjerggaard i Humble på Langeland er der tidligt i går morges udspillet et frygteligt familiedrama, idet fodermesterens 25-årige hustru har kvalt sine to drenge på henholdsvis fem og seks år og derefter berøvet sig selv livet. Ved fire-tiden var fodermesteren stået op og gået i stalden for at påbegynde malkningen, som hans kone plejede at være ham behjælpelig med. Da hun imidlertid efter en times forløb ikke var kommet, blev fodermesteren urolig og gik hjem til boligen for at se, om der var tilstødt hustruen noget. Hun ventede sin nedkomst i nær fremtid. I hjemmet fandt fodermesteren de to smådrenge liggende kvalt i deres senge, mens hustruen havde hængt sig i en snor fra dørkarmen.

Odense

Bazar Fyns butikker håber forgæves på redning: Intet tyder på, at bazaren kan fortsætte

Annonce