Annonce
Middelfart

Julie havde glædet sig i flere år til sin konfirmation: Udskydelsen har vist sig at være en stor fordel

Billedet er fra Lauras konfirmation(TV). Ved siden af hende står hendes mor, Jeanett, Julie der nu skal konfirmeres, og helt til højre faren Danny. Privatfoto
Julie Kristensens konfirmation er blevet udskudt. Til at begynde med tænkte familien øv. Men der er endnu flere gæster, der kan komme på den nye dato, hvilket glæder Julies mor, Jeanett Kristensen.

Strib: Lige siden storesøster Laura Kristensen blev konfirmeret for to år siden, har Julie Kristensen glædet sig til, at det blev hendes tur. Nu er hun dog tvunget til at vente lidt længere på sin store dag.

Alt var ellers planlagt og klar til begivenheden 8. maj, som nu er udsat til 6. juni som konsekvens af coronavirussen.

Familien Kristensen bestående af Jeanett, Danny og døtrene Laura og Julie blev først skuffet, da de modtog nyheden. Men udskydelsen har faktisk vist sig at føre gode ting med sig, fortæller hovedpersonen selv.

- Det var det ikke så sjovt i starten. For hvad nu, hvis der var nogle, der så ikke ville kunne komme, siger Julie Kristensen.

Det skulle dog vise sig, at hun og familien ville blive positivt overrasket.

- Nu er der flere, der kan deltage, og det vil være varmere på den nye dato. Så det hele går nok, siger Julie Kristensen.

Annonce

Stort arbejde var ikke forgæves

Familien har købt kjole og smykker. Kok, frisør, og fotograf var booket, ligesom mange andre småting var kommet på plads.

Det store arbejde skulle dog vise sig ikke at være forgæves, fortæller Julies mor, Jeanett Kristensen.

- Først bliver man mega ked af det og tænker bare øv, hvad sker der.

- Det første jeg gjorde var at tage fat i vores kok, som godt kunne rykke det. Det samme kunne frisøren. Nu mangler jeg kun fotografen, og hvis vedkommende også kan på den nye dato, er det hele rykket, siger Jeanett Kristensen.

Positivt problem

Konfirmationen skal holdes i familiens hjem. Men da der er flere gæster, som kan komme på den nye dato, bliver haven måske også taget i brug, fortæller Jeanett Kristensen.

- Nu mangler vi sådan set bare et større sted at være som eksempelvis et festtelt. Fordi vi havde inviteret en masse gæster og allerede vidste, da vi inviterede, at der var to hold, der ikke kunne grundet andre konfirmationer, men nu er vi så heldige, at alle formentlig kan komme. Så det er positivt.

- Den eneste negative ting, jeg kan se, er, hvis hun når at vokse så meget før den store dag, hun ikke længere kan passe kjolen, siger Jeanett Kristensen og griner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Takker politiet: Gydas skizofrene søn truede hende med samuraisværd og barrikaderede sig i huset

Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1970: Odense Kommune bliver større i morgen

1995 Danmarks første elektroniske markedsplads åbnede i går for kunderne. Efter en lang sej fødsel er Diatel-netværket nu klar med en række tilbud til pc-ejere. For eksempel kan man sidde foran sin skærm og bestille teaterbilletter, lave sine bankforretninger, købe ind, læse Den Blå Avis eller se det seneste døgns nyheder. 30 forskellige tjenester er der indtil videre at vælge imellem på Diatel, der officielt blev søsat af forskningsminister Frank Jensen (S) med et tryk på den rette knap på tastaturet. Det er TeleDanmark/ Jydsk Telefon, Kommunedata og Girobank, der ejer Diatel. Derudover har dagbladene Jyllands-Posten og Politiken poster i bestyrelsen med ret til senere at købe sig ind i selskabet. 1970 Fra i morgen er Odense Storkommune en kendsgerning. I eftermiddag kl. 14 holdt det nyvalgte byråd sit konstituerende møde, hvor borgmester Holger Larsen som rådets ældste medlem bød de 28 andre medlemmer velkommen og derefter ledede valget af borgmester. Det blev som ventet Holger Larsen, der blev genvalgt med 15 stemmer (14 socialdemokratiske og folkesocialisten Alfred Andersen). Ingen andre kandidater var opstillet. Der foretoges valg af magistrat, der består af borgmesteren og fire rådmænd. Magistraten har borgmesteren som formand og består af rådmand Poul Nielsen, Bellinge, rådmand Jens Helbak, Odense, rådmand C. Jeppesen, Næsby og Lennart Larson, Pårup. 1945 Efter de begivenheder, der er sket i den senere tid, skulle man tro, at en flyvervarsling nu blev mødt med større alvor end nogen sinde tidligere. At dette ikke er tilfældet, kunne man opleve i går eftermiddag, da sirenerne kl. 15 forkyndte, at der kunne ventes overflyvning. I de første minutter, hvor sirenerne lød, var der en del mennesker, der søgte hjem eller i tilflugtsrum. Men det varede ikke længe, efter at sirenerne var blevet tavse, før der igen var børn på gaden og folk, der kom ud for at se, ”om der skete noget”. På et vist tidspunkt under varslingen var der samlet op mod et par hundrede mennesker på fortovet og kørebanen uden for det offentlige tilflugtsrum i Bryggergårdens kælder.

Odense For abonnenter

Forarget rådmand om ulovlig udlejning af boliger: - Det hører ingen steder hjemme

Danmark

Liveblog: Ældre og sårbare får gratis vaccination mod lungebetændelse

Annonce