Annonce
Nordfyn

Julie er ny journalistpraktikant på Nordfyn: Glæder sig til at møde de lokale

Julie Elze er ny journalistpraktikant på Nordfyn. Foto: Jonas Kvist Jepsen
Ny journalistpraktikant har skiftet Odense ud med Nordfyn. De kommende tre måneder er Julie Elze at finde på redaktionen ved Vestre Havnevej.

Nordfyn: På redaktion i Bogense har vi fået et nyt ansigt. Julie Elze er ny journalistpraktikant, og hun skal de næste tre måneder dyrke lokaljournalistikken sammen med redaktionens fire øvrige journalister.

Julie er dog ikke et ukendt ansigt på Fyens Stiftstidende og Jysk Fynske Medier. De seneste tre måneder har hun været på redaktionen på Banegårdspladsen i Odense, og inden da har hun været seks måneder hos søsteravisen JydskeVestkysten i Kolding.

Julie er 23 år, født i København, opvokset i Aabenraa og i færd med journalistuddannelsen på Syddansk Universitet i Odense. Efter praktikforløbet skal hun tilbage på studiet for at færdiggøre sin bachelor. Lige nu og her ser hun frem til de nye udfordringer og glæder sig til at formidle de lokale historier til borgerne på Nordfyn.

Annonce

- Nordfyn er et ukendt territorie for mig. Jeg har kun betrådt mine fødder her én gang tidligere, men jeg glæder mig til de næste tre måneder. Jeg er sikker på, at det bliver sjovt og spændende at møde de lokale, fortæller den nye journalistpraktikant.

Mennesker og skrivelyst – den perfekte kombi

De fleste har nok som barn fået spørgsmålet: ”Hvad vil du være, når du bliver stor?”

For Julie Elzes vedkommende har svaret næsten altid været journalist.

- Det er meget kliché, men jeg godt lide at skrive og have med mennesker at gøre. Først troede jeg egentlig, jeg ville være forfatter, men det gik så hen og blev til journalist, hvilket jeg har villet være siden tiårs-alderen. Kombinationen af at snakke med mennesker og skrive tiltaler mig meget, fortæller hun.

Annonce

Godt indtryk af Nordfyn

Julie Elze er bestemt ikke på hjemmebane på Nordfyn, og siden hun startede den 2. maj, har der været mange nye indtryk. Indtil videre er hun kun positivt overrasket over sine nye omgivelser.

- Jeg blev meget overrasket på min første køretur til Bogense, hvor jeg kunne se en masse flot natur på vej gennem Nordfyn. Det ligner, der er noget flot og frodig natur heroppe, og det er lige noget for et naturmenneske som mig. Derudover er jeg vild med kystbyer med flotte havne, og her kan det jo ikke blive bedre med udsigt over havnen i Bogense, fortæller hun.

Julie Elze er på redaktionen frem til den 31. juli, og hun kan tippes med gode historier på mail julel@jfmedier.dk eller telefon 72 11 40 37.

Nordfyn er et ukendt territorie for mig. Jeg har kun betrådt mine fødder her én gang tidligere, men jeg glæder mig til de næste tre måneder.

Julie Elze
Annonce
Middelfart For abonnenter

Michael var bekymret for identitetstyveri, når borgere skulle hjælpes med MitID: Nu er der sket ændringer

Danmark

De seneste coronatal: 306 bekræftede tilfælde det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Faaborg-Midtfyn

Se video: Ingen hajtænder, dårligt udsyn og biler på skoleelevers cykelstier - Her er de tre største trafikale udfordringer

Odense For abonnenter

Gæster kom fra udlandet for at se letbanen i Odense: Svensker kalder den for en eksemplarisk letbane

Odense

Borgmester afviser at tale om pisk for at få bilisterne over i letbanen: - Det kan jo være, at det går over al forventning i den kommende års tid

Kerteminde For abonnenter

Træhytte, chokolade og kød: Verena og Michael udvider deres firma med frilandsgrønt markant

Hundredvis af ben amputeret, mulige dødsfald og topchef fyret med millionhåndtryk: Det her skal du vide om skandalesagen

Kultur

Ultrapopulær popsmed kom hjem fra fabrikken: Andreas Odbjerg vinder suverænt den største fynske musikpris

Kultur For abonnenter

Ferme fynske fortællere: Et forår præget af blomstrende popdebutanter

For abonnenter

Kæmpe tøjfabrikant er nødt til at investere millioner i ny lagerhal for at følge med: Se videoen af det højteknologiske lager, hvor 36 robotter suser rundt

Assens

Mug på væggene, fugtplamager og skimmelvækst: Staten sælger nedslidte ejendomme, efter 100.000 træer er plantet i området

Elektricitet på de ædlere dele kan hjælpe en stor patientgruppe med et udbredt problem

Sport

Se video-analysen: Denne gang fandt Esbjerg de magiske greb - nu skal Odense Håndbold finde guldet i egen have

Middelfart For abonnenter

Salg af kommende bæredygtig bydel trækker ud: Derfor er jorden endnu ikke solgt

Assens

Det så sort og 'utidigt' ud, men Hans klarede turen Fyn rundt: SCO'en fra 1974 måtte pludselig skiftes ud med en Puch Maxi

Annonce