Annonce
Fyn

Juletid er indbrudstid: Tyv slog til i samme område - fire indbrud på fire timer

Arkivfoto: Michael Bager

Juletiden er i den grad lig med travlhed for indbrudstyvene i vores udgivelsesområde. I løbet af mandag har fire villaer haft ubudne gæster.

Fredericia: Det vælter bogstaveligt ind med indbrud på døgnrapporten, og sådan har situationen været siden slutningen af november. I dag er ingen undtagelse.

I alt er der sket fire indbrud i samme område og i nogenlunde samme tidsrum. Vicepolitiinspektør og leder af Patruljecenter Syd, Finn Ellesgaard Nielsen vurderer, at selvom indbruddenes anmeldelsestidspunkter varierer noget, er der sandsynligvis tale om en og samme gerningsmand, der har begået de fire indbrud i Erritsø.

Den første anmeldelse, politiet modtog mandag, kom fra Ekkodalen i Erritsø. Mellem klokken 15 og 17.50 har ukendte gerningsmænd brudt et vindue op til et værelse - formentlig med et koben. Fra villaen blev kontanter stjålet.

Det var smykkerne, tyvene gik efter på Stensgårdsvej. Mellem klokken 14.30 og 18.05 er et vindue til stuen blevet brudt op - sandsynligvis også med et koben.

Annonce

Kontakt politiet

19.45 modtog ordensmagten en anmeldelse om et tredje indbrud, denne gang på Damsbovænget. Indbruddet er sket mellem klokken 07.00 og 19.45. Her er et vindue igen brudt op, og fra villaen er blevet stjålet en Acer bærbar og et TV af ukendt mærke. 23.30 tikkede endnu en anmeldelse ind fra Erritsø-området. Beboerne på Egebæksvej var kommet hjem og opdagede, at et køkkenvindue var blevet brudt op. Her var der umiddelbart ikke stjålet noget.

- Jeg er rimelig overbevist om, at det her er sket i eftermiddagstimerne, mens der har været masser af mennesker og måske endda lyst, lyder det fra Finn Ellesgaard Nielsen.

Hvis man har set eller observeret noget usædvanligt i løbet af mandag i Erritsø-området, vil politiet meget gerne høre fra dig. Du kan komme i kontakt med dem på nummeret 1-1-4.

Klokken 20 mandag aften var en patrulje på rundering, da de stødte på en bilist på Vesterbrogade. Han havde drukket - og sandsynligvis for meget. Hvert fald blev han sigtet for spirituskørsel. Det drejer sig om en 56-årig mand fra Fredericia.

Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg

Større overskud hos Aagaard Nielsen

Annonce