Annonce
Faaborg-Midtfyn

Julestue på Egeskov Mølle aflyst

En juleudsmykket Egeskov Mølle. Foto: Kjeld Toftelund

Kværndrup: Der bliver ingen julestue på Egeskov Mølle i år. Den skulle have fundet sted den 28. november, men på grund af coronaen er den aflyst.

- Med 10 gæster ad gangen kan det desværre ikke praktiseres i år. Men vi håber på et bedre år i 2021. Det har været et træls år med mange aflysninger, lukkede museer, og her på Egeskov Mølle har der ikke været megen aktivitet med gæster, ja selv vores medlemstal er faldet til det halve. Håber I er klar til at støtte op om Egeskov Mølle til næste år, lyder det fra Tove Andersen fra Egeskov Møllelaug.

- Den gamle mølle skulle gerne fremstå flot længe endnu, så man stadig kan se det gamle bygningsværk samt forarbejdning af kornet. Møllelauget har ikke ligget stille, der er malet mel og leveret ud af mølleporten til forhandlere og bagere. Der er malet omgang og foretaget små reparationer. Der bliver ikke jul inde på møllen, men udendørs bliver der julet med stjerner og juletræer, så kom forbi og nyd synet af "lidt" julehygge på Egeskov Mølle, opfordrer Egeskov Møllelaug.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce