Annonce
Nordfyn

Julepynt, smykker og garageporte: Seks hjem i kommunen har haft besøg af indbrudstyve hen over weekenden

Der har været indbrud flere steder i kommunen denne weekend. Arkivfoto: Politiet
Annonce

Bogense/Otterup: Der har hen over weekenden været en række indbrud rundt om i kommunen.

Det fremgår af Fyns Politis døgnrapport.

Det første indbrud blev anmeldt fredag formiddag omkring klokken 11 og var sket på Mette Maries Vej i Otterup. Fra hjemmet var der stjålet to automatiske garageporte fra en garage, hvor en hængelås var brudt op. Indbruddet var sket mellem tirsdag eftermiddag og fredag morgen.

Det næste indbrud, der blev anmeldt, var sket på Bøgevej i Otterup. Her havde indbrudstyven eller -tyvene knust en rude for at komme ind i boligen, hvorfra der var stjålet en fingerring. Indbruddet var sket fredag mellem klokken 15 og 21.50. Indbruddet blev anmeldt klokken 21.58.

Annonce

Overraskede indbrudstyv

En lille time senere modtog politiet endnu en anmeldelse om indbrud i Otterup. Denne gang på Plantagevej. Her er man også kommet ind gennem et vindue, som her dog var blevet opbrudt. Tyven kom afsted med smykkeskrin, en pengekasse og julepynt. Indbruddet var sket fredag mellem klokken 12 og 22.50.

Lidt efter midnat natten til lørdag blev der anmeldt et indbrud på Langelinie i Otterup, hvor en terrassedør var blev opbrudt. Umiddelbart kom tyven eller tyvene dog kun afsted med skruetrækkere.

På Jyllandsvej ved Bogense blev indbrudstyven opdaget i akten natten til lørdag klokken 02.55. En kælderdør var forsøgt opbrugt, men gerningsmanden løb fra stedet, da han blev forstyrret. Han beskrives som en lav, und mand, der er almindelig af kropsbygning og iført kasket. Manden havde medbragt et koben.

Det sidste indbrud i weekenden blev anmeldt søndag formiddag i en bolig på Glentevænget ved Bogense. Her har man gennem et opbrudt vindue kunnet stjæle smykker og kontanter. Indbruddet var sket mellem onsdag klokken 13 og søndag klokken 10.30.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Mette Frederiksen om corona-udbruddet i Vollsmose: - Vi skal ret hurtigt drøfte, om der mangler nogle værktøjer

Debat

Debat: Batteri-drevne tog er fremtiden

Odense

Coronasmitten stiger stadig i Vollsmose: Politikere afviser at lukke bydelen helt ned

Annonce