Annoncørbetalt indhold

Julemanden ready for takeoff

Julen har taget en smutvej og kommer forbi Tobaksgaarden. At julen falder tidligt i år og med udspring i Assens - det har Julemanden selvfølgelig orienteret sine medarbejdere om! Rudolf er stadig topmotiveret. Han har fået et rutinetjek og en elite smiley. De sikkerhedsmæssige hensyn er under kontrol og Julemanden melder om sikker afgang, når han flyver af sted for at besøge små og store assenesere.

Jim Lyngvild i Tobaksgaarden

De kimer ham ned og alle vil have ham med til julefest. Heldigvis er Jim Lyngvild vores høje gæst søndag d. 25. november fra kl. 12.00-13.00 i Tobaksgaarden. Jim Lyngvild og Poul Bertelsen, fra Plum i Assens, har for længst taget forskud på juletravlheden i deres samarbejde omkring skønhedsserien Raunsborg, der allerede nu er meget eftertragtet. Mon ikke flokke af kvinder vil komme vrimlende for at få en snak med Jim, der tager plads i standen hos Hammer Hansen, hvor produkterne fra Raunsbrog sælges til dagligt.

Ægtemænd der endnu ryster ved tanken om årets julegave til konen, og som måske endda skal råde bod på sidste års gave, der bestemt ikke skulle have været en størrelse XL men bare en L, kan også trygt kigge forbi og lade julefreden sænke sig. Får vi ikke snefnug at se, så er det helt sikkert, at Jim Lyngvild møder Assens med sit snehvide smil, når han præsenterer den nordiske skønhed – helt enkelt!

Annonce

Mange spillopper - helt frivilligt!

Fire strømper uden fod, en tomat så rød som blod og en gammel gulerod kan du få blandt så meget meget mere, når de frivillige på Tobaksgaarden byder på juleloppemarked.

Her findes hverken revne i bukser eller skår i julehumøret. Senere viser auktionarius Mogens Lykke cremen af risalamanden frem, hvor der kan bydes på gode gaver. Mogens Lykke er måske hård udenpå men blød og ulden indeni - så hold dig ikke tilbage som kræmmer og kom helt i hus!

Annonce

Stand up cafe

Spiste Jesus sushi? Dette spørger Thomas Wivel om i sin nye bog. Kom og mød Thomas Wivel i Tobaksgaarden's stand up cafe – både lørdag og søndag kl. 15.

Du kender ham fra TV2 Zulu, Wivels TV-vafler på TV3 og bogen og showet som handler om 117 ting mænd og kvinder bør vide om hinanden. Både lørdag og søndag eftermiddag kan du opleve denne utæmmelige stand-upper i Tobaksgaarden.

Annonce

Jule-jazz

Der skal intet mangle ved Julemarkedet - så selvfølgelig har Tobaksgaarden allieret sig med stedets eget husorkester, Tobaksgaardens Jazzband.

Når du blandt det store udvalg af julesager tror, at det ikke kan blive mere sprødt og lækkert, så må du ved den gode grød tro om igen! Tag halmen ud af ørerne, for du kommer ikke til at fryse om dem, når bandet gavmildt deler ud af toner og skaber juleharmoni – for de ka’ og de ka’ li’ det!

Det kan vi også og du vil helt sikkert blive smittet af deres glæde ved musikken. Vi hopper, skotter og byder op til dans – med eller uden træsko…!

Tobaksgaarden Jazzband spiller i Jacob Gade Salen lørdag kl. 12-14 og der er gratis adgang.
Læs mere om det store julemarked på www.tobaksgaarden.dk

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.