Annonce
Nordfyn

Julekoncert med solist og kor i Krogsbølle Kirke

Katrine Daugaard er solist ved julekoncerten søndag 9. december i Krogsbølle Kirke. PR-foto

Krogsbølle: Der er julekoncert i Krogsbølle Kirke søndag 9. december kl. 19.

Ved Koncerten medvirker Katrine Daugaard som gæstesolist, kirkens kor Gelænderlærkerne, pianisten Preben Holmberg og organist/korleder Karin Bloch Rochler.

- Man kan høre gamle og nye julesange i klassisk og rytmisk arrangement, og der vil være god mulighed for at synge med på fællessange. Gelænderlærkerne har enkelte ledige pladser i koret fra januar og har man et barn, der elsker at synge, vil det være oplagt at komme til koncerten. I øjeblikket består koret af 20 piger og drenge i alderen 8 - 15 år, lyder det fra Karin Bloch Rochler.

Solist Katrine Daugaard så man første gang i Dansk Melodi Grand Prix i 2001, siden har hun uddannet sig på konservatoriet og spillet i mange forskellige bands. Hun strækker sig genremæssigt bredt og har bl.a. stået i front hos Absolute'90, Fede Finn & Funny Boyz og har nu sit eget band Katrine På Toppen, som hun indtager Dansktoppen med.

Der er fri entré til julekoncerten.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme

Dagen i dag: Bombetrussel førte til evakuering af IC3-tog

1994 En bombetrussel, der i går blev indtelefoneret til billetkontoret på banegården i Odense, betød, at et IC3-tog blev evakueret og togdriften afbrudt i 20 minutter. Meldingen lød på, at en bombe på et tog ville eksplodere kl. 7.45 – og det fik DSB til at rette søgelyset mod et tog, der netop skulle afgå fra Fredericia. Toget blev tømt for passagerer og kørt ud på et øde sidespor uden at noget skete. For en sikkerheds skyld valgte man at standse alle forbipasserende tog i 20 minutter omkring det tidspunkt, hvor eksplosionen skulle ske. Vicekriminalkommissær Jørgen Mikkelsens, Fredericia Politi, siger, at politiet tager altid den slags anmeldelser alvorligt – selv om der næsten altid er tale om tomme trusler. 1969 Takstforhøjelsen i de odenseanske bybusser skabte ingen vanskeligheder i morges. Bybuschaufførerne mærkede ingen reaktioner på den ekstra femøre, som folk tilsyneladende tog i stiv arm. Det hele var også nøje tilrettelagt med tydelige skilte og anden oplysning om de nye priser. Takstforhøjelsen ved vedtaget i byrådets møde i aftes med kun Alfred Andersen (SF) som modstander. De to bybusdirektører Høffding og Westergaard ilede ud fra byrådssalens tilhørerloge for at give deres personale besked om forhøjelsen, og hele natten blev der arbejdet med at montere skilte og skifte poletposer ud, så man var klar til de nye priser straks fra morgenstunden. 1944 Som følge af den mørke boligsituation i Odense har formanden for socialudvalget, overportør C.V. Jørgensen og formanden for de kommunale bygninger, kontorbestyrer Georg Jørgensen, for nylig været i København for at forsøge at skaffe nogle barakker til hurtig opstilling. Men i aftes vendte C. V. Jørgensen hjem med uforrettet sag, da det ikke var muligt at få bevilget træ til nye barakker. Årsagen til den akutte bolignød i Odense skyldes ikke tilflyttere men skal søges i de mange giftermål. Hver uge bliver 20-30 par gift i denne tid, og de skal jo have et sted af bo. Man kan jo ikke forhindre folk i at gifte sig, men når der kun opføres så nye boliger, skal det selvfølgelig give boligmangel.

Annonce