Annonce
Nordfyn

Julekoncert: Carmen Koppel-koncert udsat til december

Koncerten i Bogense Kirke med Maria Carmen Koppel er udsat til den 17. december. En mere passende dato for en julekoncert end den 24. marts. PR-foto
Annonce

Bogense: En julekoncert den 24. marts? Nej vel.

Og da det samtidig er meget usikkert, om det bliver tilladt at samle en større forsamling til koncert den 24. marts, har menighedsrådet ved Bogense Kirke besluttet at udsætte en koncert med Maria Carmen Koppel til den 17. december.

Koncerten skulle have været holdt den 15. december sidste år, men blev udsat på grund af corona-smittefare. I stedet blev datoen sat til den 24. marts, men nu hedder det altså i stedet den 17. december 2021.

Næsten alle billetter til koncerten var solgt, og de gælder naturligvis også til den nye dato, men det er også muligt at få pengene tilbage.

Ved at udsætte koncerten helt til december håber menighedsrådet til gengæld på, at det på det tidspunkt vil være muligt at fylde kirken med 250 tilhørere, siger formand Kjeld Bruun.

Mens der altså ikke bliver koncert i Bogense Kirke den 24. marts, håber menighedsrådet, at den planlagte koncert den 22. april med sangerinden Pernille Rosendahl kan gennemføres.

Menighedsrådet har et ønske om at holde fire store koncerter i kirken om året.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Rahbæk Juel efter statsminister-kritik af coronasmitten i Vollsmose: - Nu er der hul på bylden med testene

Odense

Udmelding på pressemøde om coronaudbruddet i Vollsmose: Massivt flere test og flere muligheder for isolation af syge i bydelen

Annonce