Annonce
Middelfart

Julehygge på Clay: Musikalske indslag og besøg fra Kähler-pottemagerfamilien

Keramikmuseet Clay julehygger om gæsterne. PR-foto
Annonce

Middelfart: Lørdag 21. december er der lagt op til en hyggelig dag på keramikmuseet Clay med ingredienser for både børn, unge og det ældre publikum.

Café Clay har sat gløgg og æbleskiver på menuen og tilsat et strejf af korsang, en dråbe tværfløjte, et helt eventyr og en god sjat akustisk, gammel rock.

Der er halv pris på entrébilletten, som også giver mulighed for at møde Lars Henrik Kähler, der er femte generation af den kendte pottemagerfamilie.

Mellem klokken 14 og 16 kan man selv prøve at få hænderne i leret under hans vejledning. I løbet af dagen kan man også komme med på omvisninger med fokus på museets 25-års jubilæumsudstilling "Clay Today".

De musikalske indslag varetages af medlemmer af det lokale kor X-Tetten og dirigent Tina Rassing, der kommer klokken 11 og synger julesange. En time senere underholder Bettine Marott på tværfløjte, og klokken 13 er det den lokale guitarist Martha Husum, der blandt andet vil spille Beatles-numre. Hun vender tilbage klokken 15.30, hvor hun skifter guitaren ud med en bas og får selskab af Martin Klepke på guitar og Emil Munk på guitar, mandolin og mundharmonika.

Før trioen slutter dagen af, vil historiefortæller Peter Storm læse H.C. Andersens eventyr "Grantræet". Al underholdning foregår i Café Clay, som kan besøges uden entrébillet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydfyn

Mand reddet op af Svendborg Havn

Fyn

Medicinsk cannabis: Et blåt stempel til et rødt-hvidt produkt - så ryger armene for alvor i vejret

Sydfyn For abonnenter

Fire døde havørne på Tåsinge: Mulige forgiftninger undrer eksperter

Annonce