Annonce
Nordfyn

Juleaften er reddet: Frivillige værter fundet

Deltagerne i Frivilligcenter Nordfyns juleaften kan både glæde sig til lækker julemad og en julegave, samt naturligvis god julestemning. Foto: Colourbox
Frivilligcenter Nordfyn har fået tilsagn fra en flok frivillige, der vil være værter for en juleaften for de, der ikke har familie eller venner at holde jul med.
Annonce

Bogense: Så bliver der alligevel juleaften i Sløjfen hos Frivilligcenter Nordfyn.

For nogle uger siden så det ellers sort ud, fordi frivilligcenteret manglede frivillige, der var parate til at være værter for en juleaften for andre, der ellers havde udsigt til at sidde alene denne aften.

Men efter at avisen skrev om den akutte trussel mod juleaften, har flere nye julefrivillige meldt sig, så leder af frivilligcenteret Birgitte Schwabe nu kan udbrede det glade budskab: Juleaften er reddet.

Tirsdag (12.11) havde hun aftale med syv frivillige, og yderligere tre tilbud lå i mailboksen og ventede på et svar.

Så den 24. december bliver lysene tændt på juletræet i frivilligcenteret på Poppelvej 4 i Bogense til en juleaften med alt, hvad der hører til af lækker mad, drikke og julegaver.

Deltagerne skal selv betale 100 kroner for hele herligheden, og der er ingen adgangskrav, bortset fra at du har lyst til at tilbringe din juleaften sammen med andre, der af den ene eller anden grund heller ikke har udsigt til en familiejul.

Sidste frist for tilmelding til juleaften i Sløjfen er mandag den 9. december, og det kan ske på telefon 6081 1215 eller på mail kontakt@frivilligcenternordfyn.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce