Annonce
Nyborg

Juleåbent hos Stokkebye Vingård

Det er ægteparret Helle og Jacob Stokkebye, der står bag firmaet By Stokkebye og vingården. PR-foto
Stokkebye Vingård holder juleåbent, hvor man kan smage Stokkebyes "portvin", finde sin julevin i gårdbutikken eller kigge ind i vineriet og se årgang 2019 i de gamle vintønder.
Annonce

Nyborg: Når Stokkebye Vingård holder juleåbent, kan man smage Stokkebys "portvin. En hedvin, der er lavet præcist som en portvin, og som har lagret 12 måneder på gamle Olorosso sherry-fade.

- Den passer fortræffeligt til risalamanden. Vinen er i øvrigt netop kommet ind på michelin-restauranten, Kong Hans Kælder, og på Alchemist, der er kåret som Danmarks bedste restaurant i White Guide 2020, siger Stokkebye Vingård i en pressemeddelelse.

Det er ægteparret Helle og Jacob Stokkebye, der står bag firmaet By Stokkebye og vingården. Jacob Stokkebye er desuden stifter og direktør i Butler’s Choice i Kerteminde, mens Helle Stokkebye står for den daglige ledelse af vingården, sammen med deres vinmager, Tobias Nilsson.

- Stokkebyes vin produceres efter økologiske principper. I stedet for at sprøjte med ukrudtsmidler, fjernes ukrudt maskinelt ved brug af traktor. Når der høstes, sorteres og plukkes druerne ved håndkraft. Der laves både hvidvine, mousserende vine og hedvine, oplyser virksomheden i pressemeddelelsen.

Firmaet By Stokkebye sælger også caviar, der kommer fra stør, der opdrættes i natursøer i Slesvig-Holsten. De eksklusive æg forarbejdes hos verdens ældste caviarhus i Hamburg.

Stokkebye Vingård ligger i Bovense, Nyborg, og råder over i alt 9.500 vinstokke. Nogle af landets førende gourmetrestauranter har vinen på kortet, blandt andet Falsled Kro, Lieffroy, Rudolf Mathis, Henne Kirkeby Kro, Kokkeriet og Den Røde Cottage.

Stokkebye Vingård holder juleåbent

23. november: klokken 11-15

30. november: klokken 11-15

7. december: klokken 11-15

14. december: klokken 11-15

Stokkebye Vingård ligger i Bovense, Nyborg, og råder over i alt 9.500 vinstokke. PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg

Bæredygtigt byggeri i Nyborg Kommune

Odense For abonnenter

Tiltalts brødre forsøgte at betale sig fra voldtægt: 16-årigt offer tilbudt op til 50.000 kroner for at trække anmeldelse tilbage

CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Annonce