Annonce
Debat

Jul på Torvet: Glem alt det Korsbæk-fnidder

Det er med hovedrysten og forbavselse, vi læser artiklen i avisen om julemandens besøg og uddeling af slikposer til børnene. Vi Konservative synes, det er uhørt og klodset, at en udvalgsformand ytrer sin harme og frustration i medierne i stedet for til de relevante foreninger og eller personer.

De Konservative ønsker ikke at blande sig i striden, men vil gerne opfordre politikere og folk i Nyborg om at bakke op om de lokale butikker i Nyborg, som har stået hårdt for skud de sidste par år. Glem nu alt det Korsbæk-fnidder og stå sammen om et aktivt forretningsliv og dermed en attraktiv bymidte.

Vi er forundrede over, at en politiker skyder på de lokale handlende, som bestemt ikke har behov for dårlig omtale, men derimod en fantastisk julehandel.

Det kan ikke undre de Konservative, at S og DF skyder på alt, hvad V foretager sig Det er jo aldrig sjovt at være i mindretal.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Kære Mette, giv vores børn en sikkerhedspakke

Læserbrev: Da Omar El-Hussein angreb Krudttønden i ’15, boede jeg stadig på Østerbro. Jeg ser stadig angrebet som en tragisk episode i nyeste dansk historie, fordi El-Hussein dræbte fuldstædigt uskyldige mennesker og efterlod deres familier i dyb sorg, men også som et tragisk angreb på den forsamlingsfrihed og demokratiske forståelse, vi har i vores lille land. Få steder i verden kan man være så uenige med hinanden, diskutere så ophidsede og efterfølgende grine så varmt med hinanden. Ligesom du for nylig ikke kunne holde grinet tilbage på Folketingets talerstol, Mette. Sådan er det danske demokrati. I den sammenhæng kan jeg godt forstå, du vil passe på og beskytte den demokratiske kultur, du nu står i spidsen for. Jeg forstår godt, du vil sikre os bedre med en sikkerhedspakke. Men du skal starte med børnene. Du skal sikre vores børn. Vil du vores demokratiske forståelse, må du starte hos de helt små – hos børnene der først skal kravle og derefter gå. I institutionen møder vores børn jævnaldrende unger og varmhjertede, professionelle voksne. Vores vuggestuer og børnehaver har i årtier været netop den have, hvor børnene kunne gro. Det kan vi være stolte af. Men oplyste og selvtænkende individer gror ikke af sig selv: Derfor er den bedste sikkerhedspakke, du kan gennemføre, den, der giver medarbejderne i daginstitutionerne større autonomi og flere kollegaer. Lige nu løber personalet for stærkt. De er for få, og de presses. Det kan jeg se som forælder. Derfor er mine forslag til din sikkerhedspakke følgende: Giv institutionerne friere tøjler og flere varme hænder. Terrorens fjende er samtalen og den individuelle udvikling og succes. Vil du stoppe flere anslag som de bombninger, der lige nu hærger smukke København, må din sikkerhedspakke starte langt tidligere og være langt mere præventivt. Vores børn skal dannes i den demokratiske tradition, og det gøres nu engang bedst, når der er tid og tillid i hverdagen.

Odense For abonnenter

De trofaste-portræt: Efter fire bankrøverier fløjter Lars stadig hver eneste morgen

Fyn

Flertal vil skrotte succesfuld hjertestop-ordning: Peger i stedet på gratis alternativ

Fyn

På Vestfyn drømmer man om S-tog: Sidegevinst i fokus til velbesøgt jernbanemøde

Annonce