Annonce
Middelfart

Jul med nisser og store sløjfer

Julepynten i Østergade bliver blandt andet juletræer pyntet med store sløjfer som det i baggrunden, dog bliver sløjferne røde, afslører fra venstre Jan Munch, Bo Larsen og Peter Laust med Anne Birthe Rasmussen i trillebøren.
Annonce

MIDDELFART: Østergade i Middelfart skal have ny juleudsmykning, og det bliver noget, der aldrig er set før. Slår det an, fortsætter samme udsmykning i resten af handelsgaderne i de kommende år.

- Kampen mellem byerne op til jul kommer ikke til at stå på, hvilke varer vi sælger, men på om vi kan lave en juleudsmykning, der siger spar-to til de andres, og det kan vi, forsikrede handelschef Peter Laust i aften medlemmerne af Middelfart Handelstandsforeing.

Gennem de seneste uger har et juleudvalg bestående af Jan Munch, Bo Larsen og Anne Birthe Rasmussen kreeret en række ideer, der blev præsenteret i aftes.

Anne Birthe Rasmussen har været på trendkonference, og herfra lyder det, at det er slut med guld, sølv og glitter. Det er slut med at stimle sammen om Kjeld og Hilda eller Smalltalk. Vi vil have nostalgi, og vi vil have julemanden tilbage.

Frem med de gamle nisser og juletræet i udstillingsvinduerne. Der skal være noget ungerne kan pege ad eller trykke næserne flade mod ruderne for at se.

Og har man ikke en af de gamle mekaniske nisser, ja så køber handelsstandsforeningen et lille lager, man kan leje.

For bestyrelsen er helt overbevist om, at nisse- og sløjfetrenden holder.

- Det skal være sådan, at kunderne kommer, fordi Middelfart er nissernes by, foreslog Peter Laust, der afslørede, at juleudvalget også foreslår, at hver forretning pynter sit eget juletræ.

Det skal helst være noget, der har med forretningen at gøre, men hovedsagen er egentlig, at der går sport i det, så også kunderne glæder sig til at se, hvad forretningerne har fundet på.

Tilbage til Østergade, der har været det evige stedbarn, når det gælder juleudsmykning:

De 14 træer ud gennem gaden er nu store nok til, at de små julelys kan hænges på. Dertil kommer stagerne fra faklerne, hvorpå det sættes et juletræ, der pyntes med store røde sløjfer. Sløjfer, der skal gå igen på lygtepælene. (-mers)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Så konservativ, at det gør noget: Populær minister er ikke kandidat til CDU-formandspost, men fremtidens mand i tysk politik

Coronavirus

Ny melding fra Pfizer: Vil levere vaccinedoser som lovet fra 25. januar

Sport

Værsgo til VIP-menu hjemme foran husaltret - Odense Håndbold-sponsorerne kan hente take-away gallamenu før søndagens storkamp

Annonce