Annonce
Rejser

Jul i Tivoli: Fuld damp på Hjulkøbing

I anledning af julen bliver Tivoli pyntet med 60.000 julekugler rundt omkring i Haven. Her ses togbyen Hjulkøbing. PR-foto: Lasse Salling
Traditionen tro bliver Tivoli udsmykket med alverdens lys og pyntet op til højtiden, når Jul i Tivoli byder indenfor i midten af november. Ligesom også Togbyen Hjulkøbing sætter fut i flere hundrede meter togtransport.

Hjulkøbing bliver igen i år sat på skinnerne. Togbyen indtager Plænen, hvor en komplet jernbanestation huser forskellige tog, der kører rundt om et højt juletræ. Temaet er inspireret af 1900-tallet, hvor togbaner netop var begyndt at indtage Europa og Danmark. Julemanden bliver også til at finde i Tivoli. Han holder til i Pantomimeteatret, som bliver forvandlet til en julestue. Her sidder han klar hver dag til at tage imod børnenes julegaveønsker.

Annonce

Jul i Tivoli

Jul i Tivoli åbner 16. november.

Siden 1994 har Tivoli haft en julesæson, hvor forlystelsesparken er blevet pyntet op til højtiden.

Jul i Tivoli byder på et stort julemarked med mange boder, der sælger søde sager, varme drikke og julegaver.

Lucia-optog finder sted 13. december.

Læs mere på www.tivoli.dk.

Fyrværkeri og Burhan G

Det kommer heller ikke til at skorte på underholdning i hovedstadens store forlystelsespark. I år får balletforestillingen ”Snedronningen” premiere i Tivolis Koncertsal. Det er H.M. Dronning Magrethe, der har stået for kostumer og dekoration.

Den danske sanger Burhan G og Danmarks Underholdningsorkester lægger vejen forbi koncertsalen for at give et juleshow med titlen ”Det Store Juleshow”, hvor det er muligt at opleve Burhan G’s række af hits, men også hans julehit fra julekalenderen ”Tinkas juleeventyr”.

Et festfyrværkeri kommer også til at oplyse Tivoli, når der igen i år bliver afholdt fyrværkerifestival den 25., 26., 27. og 31. december.

Tivoli tager hul på julen ved at lysene på juletræet foran Koncertsalen bliver tændt. Et arrangement, der plejer at være et stort tilløbsstykke.

Pantomineteatret bliver forvandlet til en julestue, hvor julemanden tager imod julegaveønsker. PR-foto: Lasse Salling
Jul i Tivoli med udsigt til forlystelsen Dæmonen, Det Japanske Tårn og Gangbroen ved aftenstid. PR-foto
Veteranbilerne. PR-foto
Hovedindgangen til Tivoli ved juletid. PR-foto
Hjulkøbing Stationsbygning. PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Debat: En god idé til gavn for hele Ærø blev trukket ned i et intrigant hængedynd

Læserbrev: Midt i en tilsyneladende uendelig debat om omgangstonen i avisdebatten og føljetonen om det ikke eksisterende samarbejdsklima i kommunalbestyrelsen - kom et lyspunkt. Borgmester Ole Wej luftede sammen med turist- og erhvervsforeningen en idé i avisen om at lade emissionsfri færgetransport omfatte af landevejsprincippet hele året. En idé, som er perfekt timet i forhold til den aktuelle nationale debat om klimahandlingsplaner, kommunal udligning (ligestilling), og som vandt genhør på Christiansborg. Tak for det, Ole! Avisens tryksværte var knapt tør, før Ærø Plus lod de fem kriterier for listens beslutninger og den samarbejdsvilje, som de har stået for, sejle af øen i iveren efter at "sælge billetter" til det kommunalvalg, som ligger næsten to år ud i fremtiden. "Er den demokratiske proces sat ud af spillet?" spurgte Carl Jørgen Heide og Inga Blom Thomas her i avisen 28. januar. Ja, den demokratiske proces i Ærøs kommunalbestyrelse er sat ud af spil så længe, at kommunalbestyrelsens medlemmer åbenlyst fører valgkamp i avisen i stedet for at sætte sig rundt om et bord på rådhuset og få renset luften. Med debatindlægget blev en god idé til gavn for hele Ærø trukket ned i det intrigante hængedynd som aktuelt handlingslammer kommunalbestyrelsen. Ingen tak for det. Midt i en valgperiode, som nu, bør vælgerne kunne forvente, at de folkevalgte forvalter deres mandat til gavn for samfundet (øen/kommunen) og venter med at føre valgkamp, til det er valgår (2021). Såfremt der fordres en uddannet konfliktmægler til at få gang i kommunalbestyrelsens samarbejde, står jeg til rådighed, også gerne med at anvise en uvildig mægler. Men noget bør forandres, vælgerne fortjener en kommunalbestyrelse, der samarbejder.

Rejser

Charterrejser i lille tilbagegang

Nordfyn For abonnenter

Lars og Mette har solgt deres to campingpladser på Nordfyn: - Det er sgu lidt som at sælge en baby

Annonce