Annonce
Rejser

Jul i Tivoli: Fuld damp på Hjulkøbing

I anledning af julen bliver Tivoli pyntet med 60.000 julekugler rundt omkring i Haven. Her ses togbyen Hjulkøbing. PR-foto: Lasse Salling
Traditionen tro bliver Tivoli udsmykket med alverdens lys og pyntet op til højtiden, når Jul i Tivoli byder indenfor i midten af november. Ligesom også Togbyen Hjulkøbing sætter fut i flere hundrede meter togtransport.
Annonce

Hjulkøbing bliver igen i år sat på skinnerne. Togbyen indtager Plænen, hvor en komplet jernbanestation huser forskellige tog, der kører rundt om et højt juletræ. Temaet er inspireret af 1900-tallet, hvor togbaner netop var begyndt at indtage Europa og Danmark. Julemanden bliver også til at finde i Tivoli. Han holder til i Pantomimeteatret, som bliver forvandlet til en julestue. Her sidder han klar hver dag til at tage imod børnenes julegaveønsker.

Jul i Tivoli

Jul i Tivoli åbner 16. november.

Siden 1994 har Tivoli haft en julesæson, hvor forlystelsesparken er blevet pyntet op til højtiden.

Jul i Tivoli byder på et stort julemarked med mange boder, der sælger søde sager, varme drikke og julegaver.

Lucia-optog finder sted 13. december.

Læs mere på www.tivoli.dk.

Annonce

Fyrværkeri og Burhan G

Det kommer heller ikke til at skorte på underholdning i hovedstadens store forlystelsespark. I år får balletforestillingen ”Snedronningen” premiere i Tivolis Koncertsal. Det er H.M. Dronning Magrethe, der har stået for kostumer og dekoration.

Den danske sanger Burhan G og Danmarks Underholdningsorkester lægger vejen forbi koncertsalen for at give et juleshow med titlen ”Det Store Juleshow”, hvor det er muligt at opleve Burhan G’s række af hits, men også hans julehit fra julekalenderen ”Tinkas juleeventyr”.

Et festfyrværkeri kommer også til at oplyse Tivoli, når der igen i år bliver afholdt fyrværkerifestival den 25., 26., 27. og 31. december.

Tivoli tager hul på julen ved at lysene på juletræet foran Koncertsalen bliver tændt. Et arrangement, der plejer at være et stort tilløbsstykke.

Pantomineteatret bliver forvandlet til en julestue, hvor julemanden tager imod julegaveønsker. PR-foto: Lasse Salling
Jul i Tivoli med udsigt til forlystelsen Dæmonen, Det Japanske Tårn og Gangbroen ved aftenstid. PR-foto
Veteranbilerne. PR-foto
Hovedindgangen til Tivoli ved juletid. PR-foto
Hjulkøbing Stationsbygning. PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce