Annonce
Faaborg-Midtfyn

Jubilæum udskudt: Hjerterdametouren er aflyst igen i år

Siden 2012 har flere hundrede kvinder deltaget i Hjerterdametouren og kørt cykelløb i Ringe. Men i år bliver Hjerterdametouren ligesom sidste år ikke til noget på grund af uvished om coronasituationen. Arkivfoto: René Johansen
Ligesom sidste år må det midtfynske motionscykelløb Hjerterdametouren aflyses. Men bestyrelsen ser i stedet frem til at afvikle løbets 10. udgave næste år.

Ringe: Coronaen har som bekendt endnu ikke sluppet sit tag i samfundet, og det rammer nu et af de planlagte, lokale arrangementer. Det traditionsrige, midtfynske cykelløb Hjerterdametouren er for andet år i træk blevet aflyst.

- Bestyrelsen har truffet den tunge beslutning om i år at aflyse det traditionsrige cykelløb. Situationen omkring covid-19 gør afviklingen for usikker. Selv om der er kommet gang i genåbning af samfundet, er der stadig meget, der er ubesvaret i forhold til større forsamlinger og forholdsregler, skriver bestyrelsen i et nyhedsbrev.

Årets løb skulle have fundet sted den 21. august, men det er altså aflyst.

Annonce

Sidste år blev løbet også aflyst. Det blev dog gennemført i en alternativ version, hvor man cyklede hver for sig på et valgfrit tidspunkt inden for en periode på 12 dage.

Hjerterdametouren er et kvindecykelløb med start i Ringe, og det første løb blev kørt i 2012. Derfor vil det næste løb blive den 10. udgave, og det skal markeres med maner.


Vi håber med mobilepay-indsamlingen at kunne lave en pæn donation til trods for, at det i år ikke kan ske via et deltagergebyr.

Conny Wahl


Næste års løb er programsat til lørdag den 20. august 2022, hvor arrangørerne satser på at lave et endnu større event.

Støtten til forskning i kvinders hjertekarsygdomme er en central del af Hjerterdametourens mission. Normalt går en del af deltagergebyret til donation, og gennem tiden er der sendt 450.000 kr. videre til Hjerteforeningen.

I år har Hjerterdametouren fået oprettet sin egen indsamling hos Hjerteforeningen, og der kan doneres via mobilepay nr. 69104, oplyser bestyrelsen.

- Vi håber med mobilepay-indsamlingen at kunne lave en pæn donation til trods for, at det i år ikke kan ske via et deltagergebyr, siger formand Conny Wahl.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kerteminde

Trods glohedt ejendomsmarked: Ingeborg kan ikke sælge sin historiske ejendom

Erhverv For abonnenter

Fra pædagogmedhjælper til udvikler i stort it-firma: Nu kan indiske Deepti igen bruge sine kompetencer: Jeg er meget taknemmelig

Annonce