Annonce
Fyn

Jubel i det sydfynske - Svendborg-Oures sejr i Holbæk gav luft

Målmand Peter Harring og medspillerne på Svendborg-Oures hold kunne juble over sejren i Holbæk. Foto: Birgitte Carol Heiberg
Træner Chris Margaard og spillerne valgte at gå med på Holbæks teknisk stil og i en åben og velspillet kamp hentede sydfynboerne sejren.
Annonce

FODBOLD: Svendborg-Oure FA hentede en yderst vital sejr, da holdet i 2. division sejrede 2-0 på det nye stadion i Holbæk, hvor hjemmeholdet nu efter fire runder kun har ét point - mens sydfynboerne efter oprykningen kan være tilfreds med de hentede seks point.

- Vi vidste, at vi denne gang havde en god chance, fordi Holbæk i modsætning til Thisted ikke spiller helt så stringent, men gerne vil være med til at spille teknisk og fremad, og derfor troede vi på, at det ville blive en meget åben kamp, sagde træner Chris Margaard.

- Derfor havde vi aftalt, at vi skulle prøve at spille vores boldbesiddende stil længere fremme på banen, og Daniel O'Hara skulle være mere 8'er fremad, i stedet for at ligge tilbage på en 6'er, og det lykkedes.

Annonce

Satsede stærkt

- Vi spillede en fantastisk 1. halvleg og kom foran, men som ventet satsede Holbæk stærkt i starten af 2. halvleg, og hvis de skulle have scoret, skulle det være i de første 20 minutter efter pausen, sagde Margaard.


Vi vidste, at vi denne gang havde en god chance, fordi Holbæk i modsætning til Thisted ikke spiller helt så stringent

Svendborg-Oure-træner Chris Margaard


- I den fase viste vi, at vi også kan stå imod defensivt, og det kan vi i den grad tage med os herfra.

Svendborg-Oures andet mål blev scoret af Jacob Sandun i den afsluttende fase, hvor gæsterne igen begyndte at spille teknisk god bold fremad. Der var spillet 88 minutter ved Sanduns mål og så var den kamp lukket, sagde Svendborg-Oure-træneren, hvis hold på søndag formentlig får en helt anden udfordring, når oprykkeren Holstebro er den formodentlig mere fysiske modstander i det vestjyske.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Ulven kommer - med hvad?

Middelfart For abonnenter

Middelfart-præst har døbt, konfirmeret, viet og begravet i 25 år: - Jeg kan godt finde på at sidde og græde på kontoret

Annonce