Annonce
Sport

Jon: Fodboldfesten må vente

Jon Dahl Tomasson vil ikke garantere for en fodboldfest i lørdagens kamp mod Sverige. Det gode spil er ligegyldigt, for kun sejren tæller, mener anføreren.

Annonce

Efter en uges intens opladning og træning til den vigtige EM-kvalifikationskamp mod Sverige i Parken i morgen, tænker Danmarks anfører Jon Dahl Tomasson kun på én ting op til kampen: En sejr og tre point. Og hvis det så skal gå ud over det flotte fodboldspil, så må det blive på den måde.

- En kvalifikationskamp mod Sverige er altid vigtig. Men stillingen i puljen gør, at kampen er endnu vigtigere denne gang. Så det eneste, som tæller for mig, er sejren. Det gode spil kommer i anden række, sagde Jon Dahl Tomasson ved fredagens pressemøde i Vedbæk.

Landstræner Morten Olsen luftede dog ved pressemødet, at holdet også godt kunne leve med et uafgjort resultat, hvis sejren glippede, og den betragtning var Tomasson enig i.

- Vi går altid i kamp for at vinde. Hvis vi ikke slår Sverige hjemme, må vi gøre det på udebane i Sverige, når vi møder dem igen. For os er det lige meget, om det er hjemme eller ude, lød det fra anføreren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
coronavirus

Live: Regeringen indfører krav om mundbind i offentlig trafik hele døgnet

Annonce