Annonce
Kerteminde

John giver op og lukker restauranten: Har endnu ikke fået del i corona-hjælpepakkerne

Lene og John Carlsen har kastet håndklædet i ringen og opgivet at forpagte Restaurant Kerteminde Sejlklub. Arkivfoto: Helle Nordström


Kerteminde: - Jeg var rigtig glad for at drive Restaurant Kerteminde Sejlklub, men det er desværre ikke altid nok, beklager John Carlsen. Han har sammen med hustruen forpagtet restauranten i et par år, men nu har måttet opgive.

Parret manglede simpelthen penge til at genåbne restauranten her i foråret. Corona-nedlukningen havde ædt deres kapital.

- Vi har gjort, hvad vi kunne for at få del i de udlovede hjælpepakker, men endnu har vi ikke fået så meget som en fregne, beklager John Carlsen.

Annonce

I stedet for tilskud fik han en tur i corona-karrusellen.

- Først skulle vi indlevere regnskaber for andet kvartal 2019. Da myndighederne fik det, var tiden gået, så de i stedet ville have for hele året 2019. Så fik de det, men så kom de i tanker om, at de også ville se balancen for 2020. Det har vi så også givet dem, men endnu ikke fået svar, fortæller han.

- For hver gang, vi har sendt regnskab, har det kostet 15.000 kroner til en revisor, og endnu er vi ikke sikker på, at vi overhovedet får noget. Desuden er vi ude i, at vi skal lukke vores ivs og omdanne det til enten et aps eller privateje for at fortsætte som forpagtere. Så blev det hele bare for meget.

John Carlsen konstaterer, at alting jo langtfra kører, som det skal i restaurantbranchen endnu.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce