Annonce
Assens

Jette Nevers: Hørvævsmuseet viser i sit jubilæumsår en udstilling af væveren Jette Nevers og har planlagt en række ekstra aktiviteter

Hørvævsmuseet fylder 25 år. Arkivfoto: Amalie Hermansen
Hørvævsmuseet fylder 25 år, og det markeres med en række ekstra aktviteter. Derudover udstiller væveren Jette Nevers i både café og udstillingsrum.

Krengerup: Den 75-årige væver Jette Nevers fra Nordlangeland udstiller på Hørvævsmuseet, der indleder en ny sæson.

"Det er et af de helt store navne indenfor dansk tekstilkunst. Jette Nevers fylder både café og udstillingsrum med værker fra et langt liv ved væven, hvor der vises et udsnit af ældre og nyere arbejder, værker i forskellige materialer og en række fotos fra tekstilværkstedet".

Det fortæller Marianne Krämer, der er formand for Hørvævsmuseet, i en pressemeddelelse.

Udstillingen er en del af fejringen af Hørvævsmuseets 25-års jubilæum.

"Siden da er der sket meget, og vi glæder os til at vise og fortælle historien om museet. Ud over den store udstilling med Jette Nevers har vi en speciel udstilling om museets første 25 år, og vi har fornyet nogle af vores faste udstillinger. Der vil være aktiviteter hver lørdag i sæsonen kaldet levende lørdag, hvor museets frivillige på skift vil vise deres håndværk".

Det sker i form af vævning, knapslåning, spinding, løbbinding og meget andet.

"Udenfor i gården bliver der sået hør, hvis udvikling kan følges sommeren igennem frem til høst og forarbejdning, og vi giver naturligvis som altid alle vores gæster en rundvisning på museet", fortæller formanden.

Annonce

Kontakt

Hørvævsmuseet

Nårupvej 30

5620 Glamsbjerg

kontakt@hørvævsmuseet.dk

www.hørvævsmuseet.dk.

Åbner 4. maj

Museet åbner for publikum lørdag 4. maj kl. 13 og er derefter åbent frem til søndag 29. september. I maj og september kun weekender og helligdage, men i juni, juli og august alle dage undtagen mandag.

Daglig åbningstid er klokken 13-17.

Annonce
Forsiden netop nu
Assens

Klager over Assens Kommune: - De tilgodeser ikke vores søns behov

Fyn

Folketingspolitikere støtter flere tog på Vestfyn: Uld i mund om regningen

Annonce