Annonce
Erhverv

Jesper tror på brugte biler til håndværkere

Jesper Sylvest og hans søn Anders satser på at sælge brugte erhvervsbiler. De er sikre på, det er en god idé i en tid, der stadig er mærket af krisen.
Annonce

I november tog Jesper Sylvest springet. Han sagde sin stilling som brugtvognschef i hele norden ved Iveco Nordic op for at blive selvstændig.

- Jeg bliver snart 59, så hvis jeg skulle nå det, så skulle det være nu, siger Jesper Sylvest.

I dag ejer han Sylvest Biler i Odense NV, som han driver sammen med sin søn Anders. Hvad der gør virksomheden lidt særlig er, at han overvejende sælger brugte erhvervsbiler.

- Mange gange, hvis folk får ekstraopgaver ind, som betyder, de har brug for en ekstra bil, men samtidig er lidt usikker på, om der også vil være opgaver nok i fremtiden, så kan det være en god ide at gå efter en brugt erhvervsbil. Hvad enten du køber eller leaser, så er den jo billigere end en ny, siger Jesper Sylvest.

Det er analysen, der ligger til grund for, at Jesper Sylvest besluttede, at han ikke skulle sælge nye, men brugte erhvervsbiler.

Annonce

- Markedet vælter snart

Det går endnu lidt trægt på erhvervsbilsmarkedet. Salget ligger endnu langt under niveauet fra før krisen. Men bilforhandleren er sikker på, at salget snart eksploderer.

- Folk har været usikre og har ladet være med at investere i nye biler. Så der er mange erhvervsbiler derude, som er ved at være godt slidt, så jeg er sikker på, at markedet snart vælter, siger Jesper Sylvest.

Selv har han solgt 20 biler i første kvartal, hvilket er udmærket, når man tager i betragtning, at salget altid går lidt trægt i januar og februar. Målet er, at han skal nå at sælge 100 brugte erhvervsbiler i løbet af 2014.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Bekymret statsminister vil udsætte åbning af nattelivet og varsler mundbinds-påbud

Annonce