Annonce
OB

Jeppe Tverskov lettet ovenpå vild afslutning: Fedt VAR gik vores vej

OB-anfører Jeppe Tverskov var lettet over, at AaB's udligning blev underkendt. Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix
AaB's udligning til 1-1 i overtiden blev underkendt af VAR for offside, og det var en stor lettelse for OB og Jeppe Tverskov, der glædede sig over, at OB fik en VAR-kendelse med sig.

FODBOLD: I overtiden af 1-0-sejren over AaB kunne OB ånde lettet op, da Tim Pricas udligning til 1-1 i stedet blev underkendt for offside i opspillet.

Efterfølgende var det svært at se på billederne, at der var offside. Jeppe Tverskov er dog lykkelig over, at fynboerne slap med skrækken.

- Det er næsten helt OB'sk at få sådan en der imod sig til sidst, siger Tverskov til Sport Fyn om det, der først lignede et bittert pointtab.

Annonce

- Jeg synes, vi har været lidt uheldige med nogle kendelser i løbet af sæsonen med VAR, så nu var det fedt, at der var en, der gik vores vej. Det ligner en af dem, hvor de holder sig til den kendelse, de har lavet, så det var godt nok et lettelses suk.

- Sådan er fodbold en gang imellem. Vi fik to straffespark mod os i Aalborg, som vi følte, var lidt hårdt dømt.

Højt pres var planen

OB havde i første halvleg succes med at presse højt på banen, og det var en stil, der passede Tverskov bedre.

- Vi havde lidt den plan, at nu ville vi bare komme ud og blæse, ligesom vi gjorde mod Lyngby. Den taktik vi havde i Sønderjyske, hvor vi var lidt mere afventende, den klædte os ikke så godt.

- Hvis vi kunne komme op og blæse dem med vores høje pres, så kunne vi også erobre den højt, fordi man ved, at de spiller den ud. Det, synes jeg, lykkedes fint.

- Det gjorde selvfølgelig også, at man røg i en omstilling, men jeg synes egentlig, vi kontrollerede det fint.

OB kom foran lige inden pausen, og det gjorde også, at der blev skruet ned for presset i anden halvleg.

- Vi kom ikke lige så højt i presset. Det tog mange kræfter i første halvleg det her med at lave fuldbanepres. Tempoet blev taget lidt ud af kampen, og det gjorde ikke så meget, når vi var foran.

Annonce

VAR der offside?

Selvom midtstopperen er glad for sejren, er han generelt ærgerlig over, at der bliver brugt krudt i VAR-rummet på den slags kendelser.

- Jeg synes, at det er lidt ærgerligt. Det lignede ikke rigtigt, at der var offside på det billede, jeg så. Men hvis der er offside, så bliver det dømt.

- Det er det, der er med VAR. Der kommer de her stillestående øjeblikke, som man kan kigge på, siger Tverskov.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce