Annonce
Fodbold

Efter fyring bekræfter klubben: Middelfart har fundet den nye træner

Jens Letort er gymnasielærer i matematik og idræt i Kolding, men har tidligere trænet flere fynske hold. Foto: Søren Gylling
Middelfart har hentet tidligere Esbjerg-assistent som ny chef efter fyringen af Jes Bekke.

(opdateret)

FODBOLD: Middelfart har handlet meget hurtigt efter fyringen af træner Jes Bekke og hans stab med assistenterne Martin Andersen og Michael Nielsen.

Klubben har nu bekræftet Sport Fyns morgenhistorie på fyens.dk og faa.dk om, at 55-årige Jens Letort er ny cheftræner i bæltbyen og, at han allerede står klar ved den første træning kl. 15.30 i dag.

Jens Letort er en kendt skikkelse på både Fyn og i den sydlige del af Jylland. Han bor i Kolding, hvor han nu arbejder som gymnasielærer på Munkensdam Gymnasium og har siden sommeren 2018 haft selvvalgt sabbat fra fodbolden.

- Jeg er virkelig glad for at det er lykkes os at lave en aftale med Jens, så hurtigt efter gårsdagens afskedigelse af trænerteamet. I fodboldens verden går tingene nogle gange bare enormt stærkt, og fra min første kontakt til Jens i søndags og til aftalen var på plads, gik der vel kun 24 timer, siger direktør Søren Godskesen.

- At det samtidig er en trænerkapacitet som Jens, vi har ansat, gør kun glæden endnu større. Med hans rutine på og uden for banen bliver Jens Letort helt sikkert en gevinst for Middelfart Boldklub. Han bliver selvfølgelig kastet alvorligt for løverne med en kamp i AB allerede på søndag, men den opgave er jeg sikker på at spillere og trænere nok skal løse, tilføjer Søren Godskesen.

Jens Letorts kontrakt med Middelfart løber frem til 31. december næste år.

- Efter en selvvalgt fodboldpause, har jeg de seneste måneder været på udkig efter et trænerjob, der passede ind med mit arbejdsliv på gymnasiet. Aftalen med Middelfart Boldklub passer perfekt for mig. Jeg har mulighed for at holde fast i mit job som lektor på Munkensdam Gymnasium, og kombinere det med et fodboldjob i en spændende og ambitiøs klub. Jeg har fulgt klubben på sidelinjen de sidste år, og jeg er i mine snakke med klubben blevet bekræftet i mine forestillinger om klubben, siger Jens Letort.

Annonce

Næsby-sensationen

I Esbjerg var han assistent for Colin Todd, Lars Lungi Sørensen og John Lammers i en turbulent periode og han har en enorm erfaring som cheftræner for blandt andet B1909, Kolding FC, Fjordager, Korup og Næsby, hvor han for otte år siden stod bag pokalsensationen mod Troels Bechs Superliga-hold fra Silkeborg med en 4-3-sejr, der gav genlyd i hele fodbold-Danmark. Og så har han været assistent på U19-landsholdet. Som spiller var han selv aktiv for Middelfart i Danmarksserien.

Middelfart Boldklub tror på, at Jens Letort kan flytte klubben til næste trin, som handler om at kunne være med helt fremme i toppen af de hold, der skal spille om oprykning til 1. division.

Klubben har ligget lige under den øverste top i et par år.

Sport Fyn erfarer, at klubben vil se fremskridt både spillemæssigt og i tabellen, så man kan tro på noget større i næste sæson, og nu går arbejdet i gang med at finde en assistent til Jens Letort.

Middelfart ligger nummer fire i 2. divisions pulje 2, men er syv point efter førerholdet Aarhus Fremad. Endnu værre er det, at FC Helsingør er ti point foran nordvestfynboerne i pulje 1 inden foråret, hvor de seks øverste i de to puljer svejses sammen med de pointtal, man allerede har opnået.

Middelfart kan realistisk set ikke blande sig i oprykningskampen i denne sæson heller, men vil altså se fremskridt frem til sommer med den nye træner.

Middelfart spiller mod AB i Gladsaxe Idrætspark på søndag.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme For abonnenter

Gamle nyheder, 1994: 47 husmødre fra Vester Hæsinge kørte galt

1994 47 medlemmer af Vester Hæsinge Husmoderforening fik i går formiddag en grim forskrækkelse, da den udflugtsbus, som de var passagerer i, løb løbsk, fordi bussens fører pludselig sank død om bag rattet. Den førerløse bus fortsatte ind på en markvej og væltede om på siden med bagenden hængende ud over en to meter dyb grøft. To passagerer blev lettere kvæstet og kørt til Aabenraa Sygehus, men det kunne være gået langt værre, siger den vagthavende hos Haderslev Politi. Bussen var på vej fra Vester Hæsinge til Møgeltønder, da ulykken skete. De forskrækkede passagerer kunne ikke komme ud af bussen, men måtte vente på assistance fra Falck, der ved hjælp af en stige fik passagerne ud. 1969 - Jeg er helt på det rene med, at det er et spring ud i det uvisse, og ikke mindst derfor er jeg lykkelig for, at teaterchef Kai Wilton er indstillet på, at jeg kommer tilbage, hvis jeg ”brænder fingrene”. Det siger skuespillerinden Lone Helmer, der har fået orlov fra Odense Teater med udgangen af denne sæson for at prøve kræfter med nye opgaver i København. Lone Helmer, der kom til Odense Teater for syv år siden, har været en af teatrets flittigst benyttede skuespillerinder. Hun mener, at det vil være afgørende for hendes videre udvikling, at hun får lejlighed til at arbejde i andre ensembler og med andre instruktører. Der har allerede været bud efter hende fra både tv og filmselskaber. 1944 Opførelsen af de 340 bunkers, som vi skal have i Odense, skrider kun langsomt fremad. Det går ganske godt med støbningen af cementskelletterne, men der er store vanskeligheder med at få inventaret i orden. De sidste dage har arbejdet på de ellers fuldførte dækningsrum ligget stille, fordi der er opstået diskussion om, hvorvidt der skal være fire eller færre elektriske lamper i hvert rum. Driftsbestyrer Westergaard, Randers Elektricitetsværk, har over for Statens Civile Luftværn protesteret mod opsætning af fire lamper, hvilket han hævder er spild af materialer, da man kan nøjes med mindre. Da spørgsmålet er aktuelt for hele landet, vil Elektricitetsværkernes Forening behandle sagen.

Erhverv

Plads til 1000 ansatte: Pensionsselskab investerer 381 millioner kroner i kæmpestort kontorbyggeri ved SDU

Kerteminde

Apoteksejer dropper udbringning: - Vi får 5,49 kroner for at levere en æske medicin

Odense

2000 indviede julefestival i Odense

Annonce