Annonce
OB

Jens Jakob Thomasen træt af evig snak om VAR

Jens Jakob Thomasen (OB - 14) med Anders K. Jacobsen (Sønderjyske - 10) bag sig. Superliga: SønderjyskE - OB søndag den 2 maj 2021 - Sydbank Park Haderslev. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
OB's midtbanemand Jens Jakob Thomasen fortalte efter 2-0-nederlaget til Sønderjyske, at han er træt af at snakke om VAR hver uge. Den udmelding kom efter, OB fik et mål tvivlsomt underkendt.

FODBOLD: I søndagens 2-0-nederlag til Sønderjyske fik OB ved stillingen 1-0 sendt bolden i nettet, men målet blev underkendt, fordi der blev dømt frispark til Sønderjyske-keeper Lawrence Thomas.

Det var dog meget svært at se på tv-billederne, hvor meget kontakt der reelt var på keeperen, og om frisparket var korrekt dømt.

OB-midtbanespilleren Jens Jakob Thomasen kunne ikke selv se situationen ordentligt, men er frustreret over den evige snak om VAR og dommerkendelser.

Annonce

- Jeg stod i opsamlingen, så jeg så ikke noget. Jeg så bare, at den blev dømt, og efterfølgende på storskærmen kan jeg heller ikke se det, siger han til Sport Fyn.

- Jeg formoder, at der sad nogen og havde tydelige øjne på det. Men jeg er sgu træt af at snakke om det hver fucking uge. Uanset om der er VAR eller ej, så er det menneskelige beslutninger, og det er sgu frustrerende efterhånden. Men om der var frispark, det ved jeg ikke. Det kan godt være, der var det.

Status quo

Med nederlaget er OB solidt plantet i midten af Kvalifikationsspillet inden de sidste fire runder. Der er seks point op til AaB, der er i førersædet, mens der er otte point ned til Lyngby og en nedrykningsplads, så situationen er nogenlunde den samme, som inden søndagens kamp.

- Det rykker ikke på en skid, så det er vi jo sindssygt frustrerede over. Vi havde en fin mulighed for at komme over og få nogle point, men det forsømte vi. Vi spillede en lige kamp, siger Thomasen.

- De fik et flot mål lidt ud af ingenting. Vi forsøgte at presse på, men lykkedes ikke. Og så er det klart, at når vi satsede til sidst, så åbnede det også op i den anden ende, og så endte det med 0-2.

- Det er træls, for det er rigtig ofte sket i denne sæson, at vi har spillet lige kampe, som vi ikke skal tabe. Det var bare stolpe ud for os, og det er frustrerende.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense Håndbold

Topspiller skifter håndboldtrøjen ud med politiuniformen: - Jeg skal prøve noget nyt

Annonce