Annonce
Fyn

Jens Galschiøt indstillet til Årets Fynbo

Jens Galschiøt projekt til Aarhus
Kunstneren har tidligere været indstillet til Fyens Stiftstidendes hæderspris - uden held. Måske bliver 2019-udgaven lykkens gang for den Odense-baserede kunstner?
Annonce

Jens Galschiøt bør blive Årets Fynbo 2019, mener læser Pia Skaaning, der derfor har indstillet kunstneren til Fyens Stiftstidendes hæderspris.

Prisen skal ifølge fundatsen gå til et menneske, der har ydet en ekstraordinær indsats for Fyn eller den omgivende verden. Og det har Galschiøt, mener Pia Skaaning:

- Jens Galschiøt er en stor kunstner, og det ligger ham meget på sinde at gøre opmærksom på verdens uretfærdigheder. Det er meget spændende at besøge hans arbejdende værksted i Odense, hvor man er enormt velkommen, og hvor man kan følge med i fremstillingen af skulpturer og kunstværker, skriver hun i sin indstilling.

Læser Christopher Hafstein har til gengæld indstillet ægteparret Søren Banjo og Kirsten Anne Bersang Rasmussen til prisen for "deres utrættelige arbejde for at hjælpe de svage i vores samfund" og nævner blandt andet udbringning af gratis is og smørebrød til plejehjem samt en gratis koncert på plænen foran Banjo's.

En anonym læser har indstillet Carsten Skov, direktør for Boliggruppen, til Årets Fynbo, fordi han gør et stort stykke arbejde i forhold til udvikling af byen Odense. De er i boliggruppen dygtige og engagerede igangsættere af spændende projekter. Jeg håber selv på, at alle de gode initiativer også kan være med til at tiltrække kommende biotekvirksomheder, da vi har en stor kompetent arbejdsstyrke her på Fyn, skriver læseren.

Tidligere er blandt andre revydirektør Lars Arvad blevet indstillet til prisen, der uddeles til januar af en dommerkomité, der er uafhængig af Fyens Stiftstidende. Du kan indstille din egen kandidat til prisen ved at sende en mail med en motivation til aaretsfynbo@fyens.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

Kostede en kvart million: Fem influencere hyret til at lokke turister til Fyn på Instagram

Annonce