Annonce
Danmark

Jeg vil ikke tvinges til at synes, at det er normalt

Annonce

Folkekirken: Jeg læste med stor interesse provst,Thomas Reinholdt Rasmussens kronik "Tvang kommer der aldrig noget godt ud af".

Det er jo rigtigt, at tvang som regel er noget skidt, men jeg er ikke enig i en så bombastisk udmelding, da jeg mener, at nogle betragter krav om, at de skal overholde den danske lovgivning som tvang, eftersom de har en anden indstilling til dansk lov og ret, og derfor vil de altid føle, at de bliver tvunget til noget, som deres tro accepterer, men som dansk lovgivning forbyder.

Jeg skal tillade mig at henlede Thomas Reinholdt Rasmussens opmærksomhed på, at jeg som udmeldt af folkekirken alligevel er tvunget til at betale til hans løn og husleje over min skat. Det er under tvang, jeg betaler disse penge, men jeg har ikke noget valg.

Således er der også meget i samfundet, borgerne bliver tvunget til at betale til, selvom de er direkte modstandere af det. Det kan være kunst og kultur, og det kan være kommunale tilskudskroner til et homoseksuelt pride-optog.

Personligt mener jeg, at det de sidste år har taget overhånd, når det handler om homoseksualitet. Man kan nærmest få den fornemmelse, at man er unormal, hvis man ikke kan acceptere de homoseksuelles til tider irriterende måde at gebærde sig på. Fakta er, at mange homoseksuelle nærmest får et kick ud af at udstille deres seksualitet så åbenlyst som muligt, hvilket godt kan virke krænkende på den heteroseksuelle borger.

Der er ligefrem gået mode i, at diverse homoseksuelle kendisser fortæller om deres springen ud og ind af skabene, og hvis de ikke får lov at fortælle om deres homoseksuelle partner og tilværelse - ja, så føler de sig undertrykt. Personligt er jeg ligeglad, vis behårede bryst eller ditto struttende, en homoseksuel politiker eller anden kendis vågner op hos, men ingen skal tvinge mig til at mene at homoseksualitet er normalt, og jeg forstår ikke, at Guds udvalgte, præsterne, kan tilsidesætte biblens ord og acceptere vielse mellem to af samme køn. Det er ikke normalt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Vi finder os ikke i sexchikane

Fyn

Torsdagens tal: Odense nummer 26 over kommuner med mest konstateret coronasmitte i Danmark

Annonce