Annonce
OB

Jebali kaldte hårde dueller for normale

Sigurd Rosted er blevet ramt af sin egen målmand. Rosted fik lige før sammenstødet et skub i ryggen - bevidst eller ubevidst - af Jebali, som her kritiseres for aktionen af Alexander Maxsø. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
OB-angriberen afviste, at han bevidst skubbede Sigurd Rosted ind i sin egen målmand. Og betragtede den duel, der førte til gult kort i 1. halvleg som et af den slags uheld, der til tider opstår i fodbold.

FODBOLD: OB's tunesiske angriber Issam Jebali kom i den grad i centrum i en kamp, der var præget af en opkørt, tung og våd bane, der ofte skabte uventede og akavede dueller.

Jebali fik gult kort i 1. halvleg, da han tacklede Brøndbys Andreas Maxsø på ankelen - i stedet for at ramme bolden.

Og efter pausen mente Brøndby-lejren, at Jebali bevidst gav Sigurd Rosted et skub i ryggen, så han røg ind i den fremstormende målmand Martin Schwälbe. Rosted blev ramt af målmanden så uheldigt, at han måtte udgå med det, som godt kunne ligne en hjernerystelse.

- Jeg ser det som en svinestreg, som burde have givet rødt kort. Det udløste jo en farlig situation, hvor alt kunne ske, fordi Rosted ikke havde kontrol i duellen, når man får et skub i ryggen og rammer ens målmand, sagde Brøndby-træner Niels Frederiksen efter at have set episoden på video.

Jebali selv var komplet uenig:

- Det her var en kamp under svære betingelser med en masse dueller, og det var et uheld. Ja, jeg rører ham, men han vidste også, at jeg allerede havde gult kort og stopper op i sit løb, så jeg ender med at skubbe ham. Nogle gange sker der jo uheld i fodbold, fordi der opstår uventede situationer. Men jeg håber da det bedste for ham, sagde Jebali til Sport Fyn på engelsk mål.

Annonce

- Kamp om bolden

Om det gule kort i 1. halvleg sagde Jebali:

- Det er en duel i kamp om bolden, hvor han kommer ind fra siden og jeg fra en anden vinkel. Jeg kan godt se på video, at jeg rammer ham, men det var ikke bevidst. Det så værre ud på video, end var i virkeligheden. Hvis der var rørt kort i den situation, skulle der jo gives tre-fire røde kort i hver kamp, sagde Jebali, der på den positive side blev kåret som OB's bedste spiller.

OB-angriberen havde ikke tabt håbet i kampen om top-seks-pladserne.

- Nej, for på grund af forholdene på banen kunne vi ikke få gang i vores normale spil, hvor vi finder rummene inde i deres forsvar. Og så gav vi omvendt dem et par muligheder for at score, og så blev det svært. Men alle ved, at stort set alle kampe i Superligaen er meget tætte, og det er et faktum, at man som regel taber en kamp, hvor man starter med at give modstanderen et mål, sagde Jebali, der flere gange antydede den skarphed, som i sidste testkamp i Horsens imponerede så voldsomt.

Denne aften førte det bare ikke til mål.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

3.g-klasse blev landskendt efter at have klaget sin nød: Onsdag jublede og festede de efter nyhed om studenterkørsel

Annonce