Annonce
Odense

Jeanette og familien køber masser af varer online under coronakrisen: - Vi vil gøre, hvad vi kan for at støtte

Jeanette og Christian Helbo-Themsen bor i Odense SØ, hvor de i disse uger holder sig hjemme sammen med deres 10-årige søn, Anton. Arkivfoto: Michael Nørgaard
Jeanette Helbo-Themsen blev den femte vinder af Fyens Stiftstidendes handelskampagne, "Sæt pris på din by".
Annonce

Odense/Fyn: En buket evighedsblomster, legetøj og dansk og asiatisk takeaway er blot nogle af de varer, som Jeanette og resten af familien Helbo-Themsen har brugt penge på fra deres hjem i den sydøstlige del af Odense i løbet af de sidste par dage.

Det har ført til, at familien er blevet trukket ud som den femte vinder i Fyens Stiftstidendes kampagne, "Sæt pris på din by", hvor vi belønner fynboer, der hjælper lokale forretninger under coronakrisen.

- Vi vil gøre, hvad vi kan i vores husstand for at støtte op om nogle af de mindre, siger Jeanette Helbo-Themsen.

Hun har selv drevet butik frem til 2018, hvor hun arbejdede sammen med sin mor i Themsens Café og Fristelser i Overgade i Odense, og hendes mand, Christian Helbo-Themsen, har sin egen tattoo-salon.

- Så vi kender godt til det med at være små og sårbare. Det er vigtigt at støtte op der, hvor man kan, siger Jeanette Helbo-Themsen.

Familien ordner alle indkøbene over internettet, da de har valgt at gå i isolation, mens coronaepidemien står på.

Sæt pris på din by - sådan gør du

Fyens Stiftstidende udlodder hver dag en præmie til en borger, der har lagt penge hos en forretning og på den måde støttet butikslivet under coronakrisen.

  • Skriv i kommentarfeltet til artiklen på Fyens.dk eller på Facebook, hvor du har handlet i dag - vi har brug for butiksnavn, by og beløb.
  • Vi opfordrer til, at du handler lokalt - online - for at beskytte dig mod smitte. Tag hånd om hygiejnen og følg myndighedernes råd, hvis du handler fysisk.
  • Du skal skrive til os inden midnat for at deltage i lodtrækningen om dagens præmie.
  • Du kan deltage med lige så mange køb, du vil, så længe købet er foretaget i dag.

Vi trækker lod om præmier på hverdage frem til og med fredag 27. marts.

Vi trækker lod blandt alle kommentarer – vinderen får direkte besked.

Bliver dit lod trukket ud, beder vi dig dokumentere dit køb i form af en bon eller en overførsel senest fem dage efter, du har fået besked.

"Vi beder dig ikke om at gå amok i forbrug. Vi opfordrer til, at du handler lokalt og så normalt, som det er muligt i en unormal tid. Og vi gør det, fordi vi vil det bedste for vores lokalsamfund og for fynboerne, hvad enten man bor i Odense, Bogense, Middelfart eller Faaborg."

- Poul Kjærgaard, Chefredaktør Fyens Stiftstidende

Annonce

Passer på sønnen

Det skyldes, at Jeanette og Christian Helbo-Themsens 10-årige søn Anton har et nedsat immunforsvar efter at have været syg med leukæmi.

Derfor er det heller ikke første gang, de sammen har holdt sig inden døre.

- Men det, der adskiller sig nu, er, at han er frisk. Han er ikke syg, som han har været før, siger Jeanette Helbo-Themsen.

Hun fortæller, at familien hygger sig sammen med formiddagsundervisning, videoer fra Randers Regnskov og alt, hvad der hører til, når man er hjemme med et skolebarn. Og så har flere af indkøbene da også været i Antons favør.

- Vores søn elsker laksefrikadeller, og på torsdag har vi valgt, at vi skal have mad fra Restaurant Skovbakken, siger Jeanette Helbo-Themsen, der samtidig afventer, at posten afleverer pakken med legetøj, som er købt hos Kids Coolshop.

- Han (Anton, red.) har valgt noget Playmobil, og så har vi købt noget krympeplast, så vi selv kan lave nøgleringe, fortæller hun.

Jeanette Helbo-Themsen har vundet fire billetter til Odense Zoo, som skal bruges med Antons bedsteforældre, når det bliver muligt igen.

Odense-parret Jeanette og Christian Helbo-Themsen gør en dyd ud af at støtte forretninger og spisesteder, som er nødt til at holde lukket under coronakrisen. Foto: Michael Nørgaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Færre kommuner rummer alle klasser

Coronavirus

Live: Politiet lukker stort landsmøde for spejdere - 300 deltagere må tage hjem før tid

Kerteminde

Corona har for alvor gjort sit indtog: Nu er nøgletal over 100 i Fyns hotspot

Annonce