Annonce
Middelfart

Jazzforening skifter navn: - Vi slipper for at forklare os

Den nye bestyrelse for Middelfart Jazzfestival vil gøre en ekstra indsats for at fastholde de mange frivillige til næste år. Foto: Peter Leth-Larsen
Jazzmusikkens Venner, der står bag Middelfart jazzfestival, hedder nu det samme som festivalen.
Annonce

Middelfart: 18 medlemmer, svarende til halvdelen af foreningen, var mødt frem til mandagens generalforsamling i Jazzmusikkens Venner i Østergades Forsamlingshus. De var med til at beslutte to vedtægtsændringer, nemlig et nyt foreningsnavn og en udvidelse af bestyrelsen fra fem til syv medlemmer.

Jazzmusikkens Venner, der i mere end 25 år har stået bag Middelfart Jazzfestival, hedder fremover det samme som festivalen.

- Alle kender Middelfart Jazzfestival, men ikke ret mange kender til Jazzmusikkens Venner. Fremover slipper vi for at skulle forklare sammenhængen mellem de to navne, når vi er ude og forhandle sponsorkontrakter og andre ting, forklarer bestyrelsesmedlem Jette Vrængmose.

Bestyrelsen består efter generalforsamlingen af Flemming Hansen, Pernille Møller Øland, Brian Øland, Birgitte Lindorff-Nielsen, Jette Vrængmose, Inger-Marie Kuus og Jacob Galtung-Melchior. Samt de to suppleanter Karl Aage Valentin og Anita Lindorff-Madsen.

Seks stillede op til de fire ledige bestyrelsesposter, hvilket resulterede i et sjældent kampvalg, som gjorde det nemt også at finde de to suppleanter.

Bestyrelse og suppleanter mødes den 30. november til et heldags konstituerende møde, hvor man samtidig skal blive enige om, hvad foreningen især skal fokusere på i det nye år.

To ting ligger dog allerede nu fast.

- Vi har oplevet en fantastisk opbakning fra frivillige i år, og nu skal vi se på, hvad vi kan gøre for at fastholde den frivillige interesse. Samtidig skal vi have udviklet selve pladsen ved det store telt på Gl. Havn, så det bliver mere hyggeligt, forklarer Jette Vrængmose, der i år som suppleant har stået for foreningens pr-opgaver.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce