Annonce
Middelfart

Jazzfestival vokser og går nye veje

Lene Siel optræder ved koncerten i Middelfart Kirke onsdag den 29. juli.

Programmet til dette års jazzfestival i Middelfart er klar - med mere plads til blues og flere lokale talenter

Annonce

Middelfart: Programmet for dette års udgave af Middelfart Jazzfezztival, der finder sted 29. juli til 2. august, er nu ved at være klar. Og på flere punkter vil den 24. udgave af jazzfestivalen adskille sig fra de tidligere år.

- Festivalen i år er større end tidligere, og det bliver ikke kun jazz. Noget af musikken vil også være blues-inspireret. Det er et ønske, vi har hørt fra flere publikummere, og det har vi valgt at lytte til, siger Torben Møller-Larsen, der er formand for Jazzens Venner, som arrangerer festivalen.

Blandt andet vil den danske blues- og soulkonge Mike Andersen med band spille fredag aften. Men også mindre kendte, lokale talenter vil få spilletid.

- Vi har en talentmasse i Middelfart uden lige, både inden for jazz og blues, siger Torben Møller-Larsen.

Flere end 30 koncerter med gratis entré står på programmet, og arrangørerne håber, at middelfarterne vil bakke op også med pengepungen for at få det hele til at hænge sammen økonomisk.

- Det lokale erhvervsliv, som vi har en god dialog med, sponsorerer det halve af udgifterne. Den anden halvdel skal vi selv hente hjem, og vi har kun indtægterne fra salg af mad og drikke til at gøre det, siger Torben Møller-Larsen.

Annonce

Christopher i teltet

Traditionen tro indledes den musikalske festival med en koncert i Middelfart Kirke, og her koster det entré.

Koncerten finder sted onsdag den 29. juli, og det er Lene Siel, som er på plakaten. Der er plads til 300 publikummere. Billetter, der alle er unummerede, kan købes hos Melfar Posten i Havnegade 41, Middelfart.

Annonce
Annonce
Middelfart For abonnenter

Lovændring kan bane vejen for boliger i Gamborg: Der skal være noget til både børnefamilier, søvbryllup-segmentet og de ældre

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Ekskæresten dræbte hendes bror: Line forsøgte i flere uger at få hjælp til at slippe fri fra voldelig kæreste

Debat

Mit digitale åndedræt

Sydfyn For abonnenter

Pendlere på Svendborgbanen til politikere: Få styr på det her

Annonce