Annonce
Middelfart

Jazzfestival: Bevæger sig mod parkeringspladsen ved Kulturøen

Flemming Hansen vil ikke have noget imod at flytte jazzfestivalens store telt fra Gl. Havn til den nye parkeringsplads mellem Kulturøen og p-huset i Havnegade. Arkivfoto

Der bliver ikke plads til det store jazztelt, når den kommende modernisering af Gl. Havn er gennemført.

Middelfart: Noget tyder på, at det i år måske var sidste gang, at Middelfart Jazzfestivals store telt stod placeret på Gl. Havn. Middelfart Kommune har i længere tid haft planer om en udvikling og forskønnelse af kystforløbet fra Café Razz til Sildemarken. Planerne indebærer en modernisering af Gl. Havn med flere bænke og rekreative tiltag, som vil gøre det umuligt at få plads til det store jazztelt.

Jazzformand Flemming Hansen er derfor allerede i dialog med ejeren, Pia Pedersen, af den nye parkeringsplads mellem Kulturøen og p-huset i Havnegade om at flytte teltet dertil.

- Hun er meget positiv stemt. Vi skal bare sørge for, at vores telt er forsynet med træbund, så vi ikke ødelægger den gummimembran, som ligger under kørelaget på parkeringspladsen. Men det burde nok kunne lade sig gøre, når vi er så tidligt ude, vurderer Flemming Hansen, der bestemt ikke har noget imod at flytte.

- Vi vil komme til at ligge mere centralt i byen og i bedre sammenhæng med Nytorv, hvor vi går med tanker om endnu mere musik under næste års jazzfestival, siger Flemming Hansen.

Annonce

I dialog med kommunen

Han skal i løbet af den kommende måned i dialog med kommunen for at høre, hvorvidt det bliver nødvendigt at flytte festivalen allerede til næste år, eller det først er i 2020, kommunen går i gang med arbejdet på Gl. Havn.

Flemming Hansen fortæller, at han i det hele taget har et ønske om mere musik til næste år.

- Vi skal være lidt bedre til at undgå de tomrum, som opstår mellem sceneskiftene i det store telt og de andre spillesteder. Folk skal ikke have nogen undskyldning for at gå hjem, og det vil vi arbejde på til næste år, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Indland

Henriette Zobel er død 

OB

Kadrii: Det er bedre nu

Faaborg-Midtfyn

Grøn fynsk biogas-gigant kører selv på sort diesel: - Afgifterne på biogas-brændstof er for høje

Annonce