Annonce
Trekantområdet

Jakob Bank fik prof-debut med knock-out-sejr

Sådan gik det Jakob Banks første modstander. Han gik ned for et dybt slag og blev talt ud i 2. omgang. Foto: Morten Stricker
Vejle-bokseren sendte sin tyske modstander ned for fuld tælling i 2. omgang.
Annonce

Struer: Vejle-bokseren Jakob Bank fik en overbevisende debut som professionel, da han sendte sin tyske modstander Birkar Garip ned for fuld tælling i 2. omgang.

Jakob Bank kastede sig over sin modstander fra første sekund og satte sig i respekt. Han brugte også nogle klovnerier i starten, men han ramte tyskeren konstant, og Birkar Garip fik aldrig lov til at komme i gang.

Med sine 1,88 meter var Jakob Bank otte centimeter større end tyskeren, og han var fysisk meget stærkere, så der var ingen tvivl om udfaldet.

Måske forsøgte tyskeren at få sin danske modstander diskvalificeret med sin gulvtur, hvor han blev liggende.

- Jeg ville gerne have bokset nogle flere omgange, men det var fint at starte med en sejr, sagde Jakob Bank. Jeg satte mig i respekt med det samme og tillod aldrig tyskeren at komme i gang. Der var folk, der mente, jeg slog efter break, men kamplederen havde ingen indvendinger. Jeg synes selv, min sejr var helt fair.

- Det var en stor omvæltning for mig at bokse med de handsker, man bruger til professionelle, og jeg er helt øm i knoerne lige nu, sagde Jakob Bank.

Det var en god debut for Jakob Bank. Han kunne ikke have gjort mere, og han skal bare have sine klovnerier fjernet. Så har han en stor karriere foran sig som professionel.

Jakob Bank er kommet i en stald med stærke boksere.

Sværvægteren Filip Hrgovic fældede Alexandre Kurtizia i 2. omgang. Han er en uhyggelig stor og stærk mand med 11 sejre.

Payman Akbari vandt sikkert på points over Marko Petrovic, og Martin Foru stoppede sin modstander Tarken Ozcoban i 4. og sidste omgang.

Oliver Møllenberg vandt over den fysisk stærkere Nikolaj Vlajkov på points.

Mikkel Kesslers elev Oliver Zaren med to kampe mødte en bulgarsk journeyman Konstantin Alexandrov med 56 kampe og 43 nederlag og vandt en tårnhøj pointsejr.

Oliver Møllenberg og Oliver Zaren tilhører den samme stald som Dina Thorslund.

Jakob Bank bokser sin næste kamp 8. november i Gilleleje.

Hovedkampen i Struer var Dina Thorslunds VM-kamp mod den 28-årige serber Nina Radovanovic. Dina Thorslund vandt sin 15. prof-kamp sikkert på points. Hun vandt alle 10 omgange mod den hårdføre serber, der var til tælling i 8. omgang, men kom stærkt igen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Middelfart

Fødselarens fine gæst tog regn og blæst med humør - kronprinsessen fik hilst på broen til lands og til vands

Kerteminde

Smitten stiger i Fyns corona-hotspot - nu kommer det mobile testcenter: Se de tre steder, hvor du kan blive testet

Annonce