Annonce
Kerteminde

Fra web til virkelighed: Jagtbutik stortrives midt i industrikvarteret

Jan Jensen (th) er godt tilfreds med, at han i 2017 åbnede jagtbutik i industrikvarteret i Langeskov. Beliggenheden tæt på motorvejen er helt ideel. Foto: Helle Kryger
Siden Skandinaviens største online-forhandler af jagtudstyr åbnede fysisk butik i Langeskov, er kunderne strømmet til fra hele landet
Annonce

Langeskov: Midt imellem nogle af kommunens største industriarbejdspladser som STOK Emballage, KRUUSE og Hydac, og langt fra detailhandel i øvrigt, har jagtudstyrs-forhandleren SIE-Hunting fundet et særdeles velegnet territorium at slå sig ned i.

Her strømmer kunderne til fra hele landet, selvom kun et par granrafter på facaden og et lille logo over hoveddøren afslører, hvad der gemmer sig indenfor.

I 2016 voksede Skandinaviens største online-forhandler af jagtudstyr så at sige ud af internettet og slog sig ned med en fysisk butik på Agertoften. I dag viser det sig at være den helt rigtige beslutning, fortæller Jan Jensen, der er butiksindehaver:

- Beliggenheden tæt på motorvejen har vist sig at være helt ideel. Kunderne kører gerne fra København og Århus for at handle hos os. De skal jo bare lige af afkørslen, så er de her. Lå vi inde midt i Odense eller en anden by, kunne der hurtigt gå 20 minutter bare med at nå ind til centrum og finde en parkeringsplads, fortæller Jan Jensen, der er butiksindehaver.

I butikkens showroom er der både våben, friluftsbeklædning og alverdens elektronisk udstyr til jægere.Foto: Helle Kryger
Annonce

Første jagt-webshop i landet

Det er Claus Eisner et godt eksempel på. Han bor i Agedrup og er i dag i Langeskov for at købe patroner:

- Selvom der ligger en butik i Odense kan jeg godt lide at komme herud. Det er nemt at komme til, og der er en god service. Jeg skal på vildsvinejagt nær Berlin i næste weekend sammen med nogle jagtkammerater og manglede noget rådgivning til køb af patroner. Jeg er forholdsvis ny jæger, fortæller han.

Jan Jensen og butikkens øvrige tre ansatte er stadig lidt forpustede efter julens travlhed og det efterfølgende gavebytteri:

- Vi har simpelthen løbet på væggene. Det har været et gedemarked. Første åbningsdag i 2020 havde vi tæt på rekordomsætning, fortæller han.

I butikkens showroom finder man både friluftsbeklædning, våben og en verden af gadgets til jægere. Der er også et hjørne med fiskeriudstyr. Webshoppen indeholder mere end 20.000 forskellige varenumre, og kunderne inviteres jævnligt til forskellige tema-aftener og åbent hus-arrangementer.

- Vi er godt besøgt, fordi vi var de første herhjemme til at lave en webshop med jagtudstyr og drop-shipping. Vi var også først til at sælge nat- og specialudstyr til politikorpset. Det er nu også røget på ønskelisten hos jægerne, fortæller han.

Annonce

Varmesøgende natkikkerter

Jagt er populært som aldrig før, og ingen vil gå ned på udstyr i 2020.

- Folk lægger generelt flere penge i deres fritidsinteresser end tidligere. Når vi førhen præsenterede menigmand for en varmesøgende natkikkert til 17.000 kroner, sagde de "glem det." Sådan er det ikke længere. Nu er det en populært ting at have med på vildsvinejagt om natten. Så kan man sidde og studere dyrelivet, mens man venter på, at grisen kommer forbi. Flere har set los på den måde i Sverige, og det er jo lidt sejt at fortælle gutterne, når man samles i hytten bagefter, fortæller Jan Jensen.

Han har faktisk fået så travlt, at han i øjeblikket annoncerer efter en butikschef.

- Så kan jeg få noget mere tid på kontoret, fortæller han.

Trods den ret anonyme facade finder kunderne nemt frem til butikken. Tilstedeværelsen i jagtmagasiner og sociale medier gør forskellen, fortæller indehaveren Jan Jensen.
Annonce
Annonce
Nyborg

Fare for giftig røg: Brand ved Fortum

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
OB

OB spiller første træningskamp mod Assens FC

Nyborg

Brand i bus på lavbroen

Odense

De har søgt i tre år: Nu har somaliske mødre og SSP Odense fået første million til at hjælpe unge indsatte

Annonce