Annonce
Middelfart

Jacob Herskind: Kunstner fra Fønsskov udstiller ved jubilæum i Fredericia

Udstillingen af Jacob Herskinds værker åbnes fredag 26. april klokken 17, og Fredericias borgmester foretager åbningen. Alle er velkomne. Privatfoto

Nørre Aaby/Fredericia: Jacob Herskind udfolder sig til daglig på halvøen Fønsskov.

Men i Fredericia viser han sin hidtil bredeste udstilling ved den lokale kunstforenings 75 års jubilæum under overskriften "Kun for børn! Ej vel?"

Med billeder af Lillebælt, Strib, Tragten, broerne og et lystigt miks af aber, indianere, hundehoveder og alt fra fugl til fisk leverer Jacob Herskind i slutningen af april en festlig og munter markering af Fredericias kunstforenings jubilæum.

Udstillingen er både for voksne og børn, og for én gangs skyld er der udstillet så børnevenligt som overhovedet muligt.

- Både motiver og ophængning er børnevenlig og underholdende, og på den måde inviteres alle på tværs af generationer og broer til at gå på oplevelse i et univers af international, boblende popkunst med både rødder og fødder i Lillebælt.

Sådan fortælles det i en pressemeddelelse fra Jacob Herskind.

Stedet er Kulturcenter i Kongensgade 111 i Fredericia, og udstillingen åbner den 26. april klokken 17. På fredericiakunstforening.dk findes flere oplysninger.

/EXP

Udstillingen i Frederia åbner 26. april klokken 17 og varer til og med søndag 12. maj. Stedet er Kulturcenter, Kongensgade 111, Fredericia. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce