Annonce
Nyborg

Ja til Nyborg som autocamper-venlig by

Arkivfoto: Kasper Riggelsen
Annonce

Ideen med etablering af cirka 10 bynære autocamperpladser i forbindelse med lystbådehavnen er med stor succes realiseret i mange kystbyer i Danmark. Det vil være fantastisk sammen med det historiske omkring Nyborg Slot og bykernen. Et trækplaster - også for autocamperturister. Vores behov er en bynær plads med fast underlag og mulighed for tømning og gerne vand og el.

I andre kommuner ser man autocampere som en ny mulighed for turisme i byen. Samlet giver det flere besøgende og forøget omsætning. Når vi ønsker en bynær plads, er det blandt andet, fordi vi gerne går ud og spiser.

Efter et restaurantbesøg med god mad og et par glas vin hverken kan eller må vi tage autocamperen og køre 10 kilometer uden for byen til en campingplads, der ofte kun tilbyder overnatning halvdelen af året.

Der er en stor diversitet blandt turister. Nogle benytter hotel, andre campingpladser, og man kommer i autocamper og benytter stelpladser. Henvender kommunen sig bredt til turistgrupperne, vil det samlet set give flere turister i byen til gavn for museer samt handels- og restaurationslivet.

Ingen overnatningsformer bør have monopol på de forskellige turistsegmenter, men hver især skabe optimale rammer for overnatning. Som turister vælger vi det, som passer os bedst.

Jeg opfordrer til at tager kontakt til autocamperrådet. De har stor viden omkring autocamperturisme og er behjælpelig med afklaring af en lang række spørgsmål i forbindelse med oprettelse af autocamperpladser. Det vil være med til at nuancere debatten.

Annonce
Navne For abonnenter

Dødsfald: Alexander Vedernikov var et beskedent og privat menneske, men når han besteg podiet foran orkestret, gav han sig fuldt ud

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Hård dom over ghettolov: Tudetosset

Annonce