Annonce
Assens

Ja til CO2 reduktion, nej til detailstyring af ældre

Mad. Foto: Martin Kloster
Annonce

Assens Kommune har lige vedtaget en klimastrategi, der løber helt frem til 2050.

Et digert værk, der tog meget lang tid at læse og med mange gode tiltag. Vi skal være neutrale inden 2050, en god idé, men hvor meget skal vi ofre for det? Skal ældre tvinges til at spise vegetarkost, og skal medarbejdere tvinges til at handle steder, der er dyrere end i de butikker, der er billige?

Nej, mener jeg. De ældre på plejehjemmene har været vant til at spise traditionel dansk mad hele deres liv, og det jeg hører, er, at de ikke vil spise den meget alternative mad, der lægges op til. De vil helst have almindelig mad, som frikadeller og flæskesteg,

Jeg mener derfor, at man burde indfase lige nøjagtig dette tiltag og lade det være frivillig for de ældre. De ældre har jo ikke noget valg, mens vi selv kan gå ned og købe lige nøjagtig den mad, vi har lyst til.

Ydermere er der andre tiltag, hvor man detailstyrer medarbejderne. Næsten ned i mindste detalje! Det skaber et dårligt arbejdsmiljø, og mindsker arbejdsglæden. Og jeg mener, at vi i højere grad skal have tillid til de medarbejdere, vi har. De kan godt selv, og dybest set, er der ikke ret mange mennesker, der har lyst til at blive styret endsige kigget over skulderen.

Vores medarbejdere er ikke børn, de er voksne mennesker, der selv kan tænke, og det skal de have lov til.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Live: Pfizer kan ikke levere - Danmark får 100.000 færre doser i første kvartal

Middelfart For abonnenter

Brenderups borgere tog sagen i egen hånd og lavede deres egen solcellepark: Her er fire ting, der fik projektet til at lykkes

Odense

Afdelingschef erkender fejl i motorbane-sag: - Vi har ikke været skarpe nok

Annonce