Annonce
Debat

Ja tak til mere af det samme i Assens Kommune

Pia Offer Madsen sidder i byrådet for Venstre i Assens Kommune. Arkivfoto: Kim Rune.

Jimmy Steen Eriksen skriver i et læserbrev om det forestående kommunalvalg: “Fornyelse skal der dog til, så Assens Kommune ikke kører i tomgang, mens andre kommuner overhaler os på flere parametre, såsom skoledrift, ældrepleje, infrastruktur, turisme, miljø, udbud af byggegrunde, etc.”

Tak for opremsningen til skribenten, for det er vigtige emner, som vi skal undgå tomgang i. Det nærmest morsomme er dog, at samtlige af de emner er prioriteret højt af et enigt byråd i budgettet for indeværende år samt de kommende tre.

Vi har målrettet øget budgetterne på disse områder for at sikre fremgang. Sågar på “etc.”. Her kunne Jimmy også have opremset anlægsmidler på kulturområdet, byfornyelse, klimasekretariat, sammenhængende stisystemer og SSP-indsatsen blot for at nævne nogle.

Så ja, som borger får du mere af det samme, hvis du genvælger nuværende byrådsmedlemmer fra begge sider af salen. Og det er måske ikke så tosset, hvis du lige som skribenten frygter tomgang på vigtige områder. Det sagt, så håber jeg personligt, at det næste byråd bærer præg af både erfaring og fornyelse. Det er som regel den bedste måde at sikre kvalitet og fremdrift - også i lokalpolitik.


Så ja, som borger får du mere af det samme, hvis du genvælger nuværende byrådsmedlemmer fra begge sider af salen

Pia Offer Madsen, byrådsmedlem (V)
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Assens For abonnenter

78-årig bragede ind i Dittes bil og stak af: Så fandt hun tilfældigt bilen på deres fælles værksted

Odense

Beboere kæmper med vanvidskørsel: Påvirket bilist bragede ind i vejtræ ved legeplads

Kerteminde

Røveri mod Circle K: Mand med Netto-pose truede med 20-25 centimeter lang kniv

Annonce