Annonce
OB

Jørgen Skjelvik er tilbage på OB's hold

OB har visse udfordringer i forsvaret især, hvis man igen vil spille med tre stoppere. Kasper Larsen blev skadet igen mod Lyngby og det samme er Christian Vestergaard. Han er ankelskadet. Derfor er den unge stopper Jonathan Khemdee, der fik førsteholdsdebut mod Midtjylland i pokalen, også med i tyvemands-truppen, hvorfra to skal sorteres fra.

--------

Oliver Lund er ude med karantæne og heller ikke Ryan Johnson Laursen er fit for fight, så Robin Østrøm igen må spille højre back uanset, om det bliver med wingbacks eller ej. Troels Kløve kan naturligvis spille højre wingback og så kan OB starte med Moses Opondo på banen eller Mads Frøkjær-Jensen.

Annonce

-------

Jørgen Skjelvik har overstået sin karantænedag i Lyngby-kampen og glider ind som venstre back eller wingback i stedet for Oliver Lund, hvis OB fastholder 3-5-2.

-------------------------

Det kan ende med, at OB går tilbage til 4-3-3 for at matche hjemmeholdets 4-1-4-1-opstilling, så OB kun spiller med Jeppe Tverskov og Alexander Juel som stoppere mod Haji Wright.

--------------------------------------

Anfører Janus Drachmann er heller ikke klar til at spille, som det så ud lørdag middag efter den lukkede træning på Nature Energy Park. Til gengæld deltog både Tarik Ibrahimagic og Aron  Elís Thrandarson i træningen. Islændingen er ikke klar, men Ibrahimagic er med i den udvidede trup.

----

Måske kan Emmanuel Sabbi få comeback på en kant eller Mads Frøkjær-Jensen. Max Fenger er med i truppen.

------

Anfører Marc Dal Hende forventes at være ude med en skade hos Sønderjyske, der spiller pokalfinale mod Randers Kr.himmelfartsdag i Ceres Park i Aarhus den 13. maj.

------

De sidste fire kampe mellem de to hold er endt 1-1 og af de seneste seks er de fem endt uafgjort 1-1. Sidste sommer vandt OB faktisk med 2-0 hjemme over sønderjyderne. Af de seneste ni kampe mellem de to hold er de otte endt uafgjort (!).

-----

OB har stadig ikke vundet i Haderslev siden den 21. oktober 2013. Her vandt Troels Bechs tropper til gengæld med 5-1 på mål af næsten glemte legender: Mustafa Abdellaoue (3), Emil Larsen og Darko Bodul. OB's nuværende assistenttræner Henrik Hansen scorede for Sønderjyske.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
OB

Det klædte OB igen at overfalde modstanderen

Kerteminde

Fynsk kulturarv havner i hænderne på ’gribbe’: En type bolig har endnu ikke nydt godt af opsvinget

Erhverv For abonnenter

Fra pædagogmedhjælper til udvikler i stort it-firma: Nu kan indiske Deepti igen bruge sine kompetencer: Jeg er meget taknemmelig

Kerteminde

Trods glohedt ejendomsmarked: Ingeborg kan ikke sælge sin historiske ejendom

Annonce