Annonce
Nordfyn

Jægere slutter bukkejagt med træf

I Otterup inviterer jagtforeningen til bagkants-bukketræf på jagtens sidste dag. Arkivfoto: Thomas Gregersen
Corona-restriktionerne gjorde det ikke muligt at mødes til et ordentlig bukketræf den 16. maj, men nu tager Otterup Jagtforening revanche på jagtens sidste dag.
Annonce

Otterup: Traditioner bliver kun traditioner, ved at blive gentaget. For jægerne er en af årets mere stemningsfulde traditioner, når der tændes fakler og blæses på jagthorn over det nedlagte vildt, og den har man været lige ved at gå glip af her i corona-pandemien.

Hvis du har ambitioner om en sommerbuk, så er det ved at være oppe over. Sidste mulighed er om aftenen den 15. juli, hvor sæsonen slutter.

Da bukkejagten gik ind den 16. maj, blev det på grund af corona kun til en omgang virtuel bukkepral på facebook for Otterups jægere.

Men nu vil foreningen i stedet tage revanche på jagtens sidste dag, hvor restriktionerne er lempet nok til atter at mødes på rigtig gammeldags vis.

Hos Otterup Jagtforening kalder koordinator Erik Sørensen det for et bagkant bukketræf, hvor man både kan komme med dagens friskskudte buk, medbringe sin nylavede opsats eller et foto fra tidligere på sæsonen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Udland

Tidligere Fyens-journalist tæt på eksplosion: Det ser ud, som om der var placeret bomber overalt

Danmark

Søren Brostrøm øjner smittens skyer over efteråret - og en fremtid med mere hygiejne

Annonce