Annonce
Nordfyn

Jægere plaget af hærværk

Otterup Jagtforening har nu gentagne gange måttet have foreningens forsikringsselskab til at hjælpe med at genetablere området ved klubhuset. Nu håber kasserer Mogens Andersen, at de pågældende kan forstå at bruge området på en ordentlig måde. Foto: Thomas Gregersen
Otterup Jagtforenings klubhus på Horsebækvej er blevet samlingssted for en gruppe unge, der knuser flasker og begår hærværk.

Otterup: - Vi står hver gang med skader for flere tusinde kroner, og det er ikke let for en forening som vores. Hvis det fortsætter, så tror jeg da heller ikke, at vores forsikring bliver ved at synes, det er sjovt, siger Mogens Andersen, der er kasserer i Otterup Jagtforening.

Siden coronavirus lukkede alle foreningsaktiviteter har der ikke været det samme opsyn med klubhuset, og det har en gruppe unge mennesker udnyttet til at holde nattefester under det buede tag, der forbinder jægernes to bygninger.

- Jeg kan sagtens forstå, at de unge mennesker har kedet sig i den her periode, men hvis de godt kan lide at sidde her og hygge sig her under taget, så er det jo dumt at ødelægge det. Hvis blot de efterlod det, ligesom da de kom, så var der sådan set ikke noget problem i det, mener Mogens Andersen.

Annonce
Flere steder på den overdækkede terrasse er der kastet flasker op i luften, som så er gået gennem taget. Overalt ved bordene lå der glasskår af blandt andet vodkaflasker. Privatfoto

Dyrt for foreningen

Udover der er forsvundet et borde-bænkesæt af træ, så er der også smadret flasker, kastet vodkaflasker gennem taget og revet og knækket planker af bygningen.

- Alene tagpladerne koster et sted mellem 4000 og 5000 kroner at få skiftet, fortæller kassereren.

Jægerne har tidligere haft kontakt til kommunens SSP-folk og sat skilte op om brug af området, men skiltene er også blevet stjålet. Samtidig må jægerne jævnligt rydde tomme dåser, knuste flasker og cigaretskod.

- Om det er unge mennesker, der står bag det hele, ved vi jo ikke, men vi vil selvfølgelig gerne have noget mere fokus på det fra forældrenes side og noget respekt for for andres ejendom og inventar. Sidste år havde vi også problemet et par gange, men det har været værre i år, siger Mogens Andersen.

Ved det gamle klubhus er den åbne terrasse også blevet udsat for hærværk, hvor der er brækket planker af. Privatfoto
På den store tavle i baren har de ubudne gæster skrevet en række navne. Sagen er meldt til både politi og forsikring. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Carlslund genåbnet: Så er der atter æggekage med flæsk og bacon

Fyn For abonnenter

Se video af biljagten på Svendborgmotorvejen: Ulriks fire kameraer fanger farlige trafikanter og bilkabule-syndere

Annonce