Annonce
Sydfyn

Ivan Nielsen fra Bagenkop er næstmest fantastisk i Danmark

Ivan Nielsen med de to, der havde indstillet ham - Lotte Rosholt og Anja Kroun Uhrenholdt. Pr-foto
Ivan Nielsen fra Bagenkop blev nummer to i opløbet om Danmarks mest fantastiske frivillige blandt ti finalister og over 200 frivillige fra hele landet

Ivan Nielsen fra Bagenkop måtte "nøjes" med en andenplads i konkurrencen om Danmarks mest fantastiske frivillige. En konkurrence Coop, Roskilde Festival, Røde Kors og Kræftens Bekæmpelse har udskrevet og som består af æren og en chek på 25.000 kr. til den forening, vinderen repræsenterer. Ivan Nielsen var indstillet for sit arbejde for Bagenkop Idrætforening. De ti finalister blev fejret ved en fest i Coop's hovedkvarter i Ballerup onsdag aften.

En andenplads må siges at være godt gået blandt i alt 206 indstillede og ti finalister, og Ivan Nielsen selv er også godt tilfreds.

- Jeg må sige, jeg har en kæmpe respekt for de mennesker, jeg har været oppe imod. De hjælper mennesker, der har brug for hjælp, og det er meget imponerede, det er ikke noget, jeg tror, jeg selv ville kunne, sige Ivan Nielsen.

-Men jeg er da stolt af, at der har siddet en jury og læst om, hvad jeg har lavet i min tid i Bagenkop, og så kan det være, mine døtre er stolte af mig en fem-ti minutter, siger Ivan Nielsen.

Det blev Stine Knak Olesen fra Fundamentet i Aarhus, der blev kåret Danmarks mest fantastiske frivillige blandt de 10 udvalgte finalister. Hun har gennem fem år været frivillig fysioterapeut hos Fundamentet, hvor hun hjælper og behandler unge mennesker på kanten af samfundet.

- Med Fantastiske Frivillige sætter vi fokus på den store indsats, som frivillige ildsjæle gør overalt i foreningsdanmark. Vi synes, det er vigtigt at hylde alle de mange ildsjæle, som helt frivilligt vier en stor del af livet til en indsats, der kan hjælpe andre. Fantastiske Frivillige er en årlig hyldest til alle frivillige i Danmark, hvor vi nominerer og kårer nogle af dem, som især gør det godt, siger formanden for Coop Lasse Bolander, der overrakte prisen, der har været uddelt siden 2015.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme For abonnenter

Gamle nyheder, 1994: 47 husmødre fra Vester Hæsinge kørte galt

1994 47 medlemmer af Vester Hæsinge Husmoderforening fik i går formiddag en grim forskrækkelse, da den udflugtsbus, som de var passagerer i, løb løbsk, fordi bussens fører pludselig sank død om bag rattet. Den førerløse bus fortsatte ind på en markvej og væltede om på siden med bagenden hængende ud over en to meter dyb grøft. To passagerer blev lettere kvæstet og kørt til Aabenraa Sygehus, men det kunne være gået langt værre, siger den vagthavende hos Haderslev Politi. Bussen var på vej fra Vester Hæsinge til Møgeltønder, da ulykken skete. De forskrækkede passagerer kunne ikke komme ud af bussen, men måtte vente på assistance fra Falck, der ved hjælp af en stige fik passagerne ud. 1969 - Jeg er helt på det rene med, at det er et spring ud i det uvisse, og ikke mindst derfor er jeg lykkelig for, at teaterchef Kai Wilton er indstillet på, at jeg kommer tilbage, hvis jeg ”brænder fingrene”. Det siger skuespillerinden Lone Helmer, der har fået orlov fra Odense Teater med udgangen af denne sæson for at prøve kræfter med nye opgaver i København. Lone Helmer, der kom til Odense Teater for syv år siden, har været en af teatrets flittigst benyttede skuespillerinder. Hun mener, at det vil være afgørende for hendes videre udvikling, at hun får lejlighed til at arbejde i andre ensembler og med andre instruktører. Der har allerede været bud efter hende fra både tv og filmselskaber. 1944 Opførelsen af de 340 bunkers, som vi skal have i Odense, skrider kun langsomt fremad. Det går ganske godt med støbningen af cementskelletterne, men der er store vanskeligheder med at få inventaret i orden. De sidste dage har arbejdet på de ellers fuldførte dækningsrum ligget stille, fordi der er opstået diskussion om, hvorvidt der skal være fire eller færre elektriske lamper i hvert rum. Driftsbestyrer Westergaard, Randers Elektricitetsværk, har over for Statens Civile Luftværn protesteret mod opsætning af fire lamper, hvilket han hævder er spild af materialer, da man kan nøjes med mindre. Da spørgsmålet er aktuelt for hele landet, vil Elektricitetsværkernes Forening behandle sagen.

Erhverv

Plads til 1000 ansatte: Pensionsselskab investerer 381 millioner kroner i kæmpestort kontorbyggeri ved SDU

Kerteminde

Apoteksejer dropper udbringning: - Vi får 5,49 kroner for at levere en æske medicin

Odense

2000 indviede julefestival i Odense

Annonce