Annonce
Navne

Ivan Frimann har 40-års jubilæum

Jubilæum: Rådgiver Ivan Frimann Nielsen kan lørdag den 1. august fejre sit 40-års jubilæum i Danske Bank.

Han startede i 1980 sin uddannelse i den lokale afdeling i Langeskov. Bopælen var på daværende tidspunkt i Rønninge. Fra Langeskov gik turen til Sjælland, hvor han arbejdede i Ordrup og Hellerup i en kort overrække.

Det fynske land kaldte, og han vendte tilbage til det østfynske, nærmere bestemt Ørbæk afdeling, hvor han arbejdede i godt 20 år.

Annonce

I forbindelse med sammenlægningen af Ørbæk og Nyborg afdeling fortsatte han i Nyborg, som rådgiver for sin store trofaste kundeportefølje.

Kundeservice og kundetilfredshed har altid stået øverst hos Ivan, derfor er han i dag en særdeles afholdt rådgiver blandt sine mange kunder. En værdsat og særdeles kompetent medarbejder og kollega.

Han bor i Næsby sammen med sin hustru Helle.

Fritiden bruges bl.a. på hans store passion for cykelsport. Han cykler mange kilometer hvert år, og da benene var lidt ’skarpere’, deltog han ofte i cykelløb i ind- og udland. Nu holder han sig mest til de fynske landeveje.

Der skal ikke være meget solskin, før cyklen kommer ud, og dermed er det heller ingen udfordring at cykle til og fra arbejde. De moderne tider benytter han sig også af, vinterhalvåret bruges således nu også til virtuel cykling.

Herudover bliver der også tid til lidt motionsbadminton sammen med hustruen.

Grundet corona-situationen holdes reception først på et senere tidspunkt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Må sige nej til sejlere med motorproblemer hver dag: Per og de andre på værkstedet knokler fra 04.30 til 22-23

Annonce