Annonce
Erhverv

Iværksætter: - Man går lidt rundt i en boble

Henrik Bryld fremlægger visionerne og strategi for sin velfærdsløsning Do My Day for panelet, mens Kim Winther fra Connect Denmark følger med. Foto: Jakob Haugaard Christiansen
Henrik Bryld står bag velfærdsteknologien Do My Day, der hjælper demente og andre med kognitive udfordringer i hverdagen. Han overlod ledelsen af firmaet til fire erfarne erhvervsfolk i to timer forleden.
Annonce

Henrik Bryld og hans hustru har lanceret velfærdsløsningen Do My Day til demente og personer, der er udfordret på kognitive evner, når de skal overkomme opgaver i dagligdagen. Senest har de modtaget projektmidler til at videreudvikle it-løsningen, så også udviklingshæmmede kan bruge den.

Forleden var Bryld centrum for et såkaldt springboard, hvor fire erfarne erhvervsfolk satte et kritisk øje på virksomheden og bl.a. diskuterede, hvordan man får finanseringen på plads, og hvilke lande man skal satse på til international vækst.

Hvordan var det at overdrage din virksomhed til andre i to timer?

- Det var nogle rigtig gode input at få. Man går tit alene i sin virksomhed, så det er rart at høre fra nogle mennesker med mange års erfaring.

Kan du bruge det til noget?

- Der var mange ting, jeg kunne tage med, men nu skal vi hjem og kigge på videoen fra i dag. Det er lidt mere vanskeligt at finansiere, end jeg havde regnet med. Vi skal bruge finansering, da vi har fået projektstøtte, som vi skal modsvare med en egenbetaling, men det er nok sværere, end jeg havde regnet med.

Hvad kan man bruge en mentor eller et springboard som i dag til?

- Det gør, at jeg får nogle nye øjne på, for man går lidt rundt i boble. Det er en fordel, at det er mennesker, der ikke ligner mig, og måske ikke lige stryger mig med hårene.

Hvad tager du med?

- Nu skal jeg hjem og vælge det ud, som jeg kan bruge, men der var også mange tanker, som jeg selv har tænkt. Det afgørende er, at vi finder en måde at finansiere vores eget bidrag til de projektmidler, vi har fået.

Henrik Bryld har i øvrigt selv meldt sig som frivillig mentor for de unge iværksætteere, som søger råd og vejledning gennem Odense Rotary Hunderup Klub, som vi skrev om forleden.

- Det handler også om at give noget tilbage, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Live: Pfizer kan ikke levere - Danmark får 100.000 færre doser i første kvartal

Annonce